Originaliam stiliui – aksesuarų žaismas

Originaliam stiliui – aksesuarų žaismas

Įvairūs aksesuarai yra vienas stiliaus akcentų, užbaigiančių aprangos ansamblį. Šiltuoju sezonu, kai karaliauja spalvos ir lengvi audiniai, galima drąsiau puoštis, žaisti, eksperimentuoti ir taip pagyvinti net paprastą palaidinę, marškinėlius ar suknelę.

* Šį sezoną madingi masyvūs, spalvingi metalo ar bižuterijos, mediniai ar net plastikiniai vėriniai ir stambūs karoliai. Taip pat ant bangos dideli auskarai ir apyrankės. Ypač madingos grandinės. Tačiau nepamirškite saiko - jei renkatės stambius įspūdingus papuošalus, nederinkite jų tarpusavyje. Kad puikiai atrodytute, pakanka tik vėrinio, arba tik auskarų ir panašiai.

* Dienai nesirinkite itin puošnių ir vakarui tinkamų papuošalų, vasarai labiau tinka kriauklės ir akmenys nei kristalai.

* Nebijokite nestandartinių sprendimų ir įprastus papuošalus nešiokite kitaip, įdomiau. Pavyzdžiui, vėrinys su pakabučiu puikiai atrodo ir nugaros iškirptėje, ilgi karoliai tinkami nešioti ir įstrižai, o masyvus kaklo pakabutis gali virsti sege.

* Mados kūrėjai pabrėžia, kad svarbiausia individualus stilius. Todėl besivaikant mados vėjus nereikia pamiršti, kad norint atrodyti originaliai reikia rinktis išskirtinius ir vienetinius papuošalus. Nebūtina pirkti brangių autorinių juvelyrikos dirbinių, galima įsigyti ir jaunų dizainerių darbų ar papuošalą pasigaminti pačioms. Jis tarsi gaivus oro gūsis technika ir dizaino sprendimais pagyvins stilių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder