Madingiausios sezono šukuosenos

Madingiausios sezono šukuosenos

Kokios yra madingiausios šio sezono plaukų spalvos ir šukuosenos? Į šį klausimą konkrečiai negalėtų atsakyti net žinomiausi plaukų stilistai ir koloristai. Regis, šį sezoną dizainerių tikslas buvo ne atiduoti duoklę kuriai nors epochai, o perduoti mums žinią, jog kiekviena mergina ir moteris savaip nuostabi.

2015 m. rudens-2016 m. žiemos gidas

Apžvelkime pagrindines tendencijas, vyravusias ant pasaulio podiumų demonstruojant 2015-2016 metų sezono madas.

Spalvos

Niujorke, Paryžiuje, Milane buvo demonstruojama daugybė natūralių atspalvių ir vos vienas kitas "ekstraordinarus" variantas. Dažniausiai buvo matomi šviesūs plaukai su aviečių atspalviu (mados namai "Jason Wu"), sodri šokolado ("Prabal Gurung"), švelni vario ("Tommy Hilfiger") ir saulės rusva ("Tadashi Shoji"). Ant podiumų dominavo du pagrindiniai "blondie" atspalviai: šviesus (šiaudų) bei šaltas.

"Boho" stilius

Bohemiškas, laisvas, romantiškas stilius - dabar madoje vyraujantys 8 ir 9-ojo dešimtmečių atgarsiai aktualūs ir kalbant apie plaukus. Vis dėlto iš visos pademonstruotos epochų įvairovės sunku išskirti kurią nors vieną kaip dominuojančią. Ant podiumų buvo galima pamatyti šukuosenų raidą nuo 1 iki 10 dešimtmečio.

"Bobo" kirpimas

Tiksliau - tik užuomina. Nebūtina plaukų nukirpti, pakanka juos surišti taip, kad primintų "bobo". Populiarus ilgis - ties pečiais. Nebūtina plaukų ištiesinti, tegu banguojasi natūraliai.

Ties pusiauju

Plaukus padalinkite per pusę ir suriškite arba susekite užpakalyje, ties galvos viduriu.

Kasos

Naivi mergytė su dviem kasytėmis ir natūralus makiažas. Miela, guvi studentė su viena kasa (šone ar ant nugaros), papuošta kaspinėliu. Mokinukės kasa, supinta eglute, arba du kuodukai, susukti iš kasyčių. Horizontalus kasos kuodelis apačioje arba įmantriai supinti raštai ant viršugalvio. Viskas madinga, kas tinka ir patinka jums.

Kirpčiukai

Trumpi, ilgi, tiesūs banguoti, pakelti, iškarpyti, išraiškingi... Mados namai "Tsumori Chisato" panaudojo netgi dirbtinius kirpčiukus.

Tiesūs ir glotnūs

Tiesūs spindintys plaukai nepalieka mados arenos. Sklastymas per vidurį ar šone, lengvas tiesių plaukų purumas - tokia šukuosena dominuoja šį rudenį ir žiemą.

Ties pakaušiu ir žemiau

Šį sezoną dizaineriai siūlo rištis plaukus kuo žemiau. Fantazija čia - begalinė. "Dior" ir "Alberta Ferretti" pasirinko grynai simbolinį plaukų uodegos surišimą, "Carolina Herrera" - glotnų, futuristišką. Sruogų vainikėliai, plaukai, suimti ties sprando viduriu, gofruotos uodegos - visa tai aktualu šį sezoną.

Prancūziškas kuodukas

Plokščias ir truputį netvarkingas, paleistais galais ("Victoria Beckham", "Chanel", "Tom Ford") - toks kuodelis vyravo ant podiumų. Visai kitokį - itin tvarkingą - demonstravo "Oscar de la Renta".

Kuo aukščiau - tuo geriau

7-ojo dešimtmečio stiliaus aukštus kuodus demonstravo mados namų "Prada", "Balenciaga", "Marc Jacobs", "Alexander McQueen" kūrybą demonstravusių modelių plaukų modeliuotojai.

Mazgas

Šį sezoną tapo itin populiarūs suvelti arba glotnūs plaukų mazgai, madingas ir sumo imtynininkės plaukų kuokštas. Mazgus galite papuošti auksiniais kaspinėliais ar kitais ryškiais akcentais ("Dolce &Gabbana", "Marissa Webb").

Odiniai aksesuarai

Blizgius metalinius plaukų papuošalus šį sezoną keičia aksesuarai iš odos. Mados namų "Proenza Schouler", "Fendi", "Honor" dizaineriai trumpas šukuosenas praturtino matinės ir blizgios odos lankeliais. "Derek Lam" pasirinko japoniškas sąsagas, o "Tanya Taylor" - tvirtą šiurkštų odinį raištelį.

Fendi

Victoria Beckham

Dolce & Gabbana

Bertrand Guyon

Bertrand Guyon

Tsumori Chisato

Giambattista Valli


Soia and Kyo

Donatella Versace

Alexis Mabille

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder