2011 m. pavasario šukuosenos pagal plaukų stilistą Eugene Souleiman

2011 m. pavasario šukuosenos pagal plaukų stilistą Eugene Souleiman

Trys madingos būsimojo sezono šukuosenos: lėlytė iš Niujorko, stilingas mazgas ir švelnus minimalizmas. Pataria vienas garsiausių pasaulio plaukų stilistų Eugene Souleiman.

Moschino. Paslaptinga skarelė 

Kolekcijos charakteris: linksmos spalvų kombinacijos, žaidimas su proporcijomis ir apimtimis, netikėtas faktūrų bei tekstūrų susidūrimas - tiems, kurie vertina ironišką šios markės kalbą.

Moschino

E. Souleiman: "Mane įkvėpė klasikinės 6 dešimtmečio šukuosenos, bet aš nenorėjau nerti giliai į retro-; atvirkščiai - stengiausi suteikti šukuosenai šiuolaikiškumo, pažaisti su įvairiausiomis tekstūromis tame pačiame kontekste. Svarbiausia čia -  kontrastas tarp "nulaižytų" nuo veido plaukų ir didelio laisvo mazgo užpakalyje prie sprando."

DKNY. Švelnus minimalizmas

DKNY

Kolekcijos charakteris: lengvas, moteriškas ir elegantiškas.

E. Souleiman: "Padariau tokią detalę kaip sklastymas šone - jis pabrėžia galvos ovalą ir suteikia įvaizdžiui daugiau minkštumo. Kad parodyčiau kaklą, plaukus prie veido sušukavau pagal visus minimalizmo įstatymus."

Narciso Rodriguez. Lėlytė iš Niujorko

Narciso Rodriguez

Kolekcijos charakteris: eklektika kartu su prigesintų spalvų palete ir juodais - baltais akcentais. 

E. Souleiman: "Norėjau sukurti visiškai uniforminę šukuoseną, padariau merginas panašias kaip du vandens lašai - tarsi klonuotas. Šukuosenos atrodo beveik architektūriškai, linijos labai tikslios, tačiau sykiu išsaugomas judesys, suteikiantis modeliams gaivos ir jaunystės."

Parengė Olga Beleičeva

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder