Žinomos Rusijos moterys apsinuogino erotiniame fotoalbume „Mitochondrinė Ieva“

Žinomos Rusijos moterys apsinuogino erotiniame fotoalbume „Mitochondrinė Ieva“

Džiugią staigmeną erotikos mėgėjams pateikė žinomas fotografas Michailas Koroliovas. Kai kurios gražuolės įžymybės jam pozavo su apatiniais drabužiais, kitos išdrįso nusifotografuoti visiškai nuogos.

Viena komfortiškiausių pozavimo vietų - lova

Tikriausiai įdomu būtų sužinoti, kaip M. Koroliovui pavyko įkalbėti drabužius nusimesti Žaną Friskę?

„Patikėkite, neturėjau tikslo nurengti Žanos, - sakė fotografijos meistras. „Nuo pat pradžių bendradarbiauju su rusiškų versijų leidiniais „Playboy“ ir „Maxim“. Tiesiog mano tikslas buvo padaryti įdomias fotografijas. Kaip man atrodo, moteriai,, viena iš komfortiškiausių pozavimo vietų yra lova. Jei moteris nusirengia, ji atsikrato ir kai kurių savo kompleksų. Mano gera reputacija, todėl prieš mane lengvai nusirenginėja net ir žvaigždės.“ ,- aiškino menininkas.

Valandų valandas pozavo originaliomis pozomis

Be to, su dauguma jo fotoalbumo herojų fotomenininkas pažįstamas jau ne vienerius metus ir žvaigždės jam neatsisako pozuoti. Jos gali valandų valandas sustingti netikėčiausiose pozose, siekdamos išraiškingumo ir originalumo. Todėl, iš 300 Žanos Friskės fotografijų buvo išrinkta ta, kurioje ji ypatingai švelni ir seksuali. Kino aktorė Irina Aleksimova su malonumu palaikė fotografo idėją pozuoti ant sūpynių, atvežtų iš sekso reikmenų parduotuvės.

Tuo tarpu Čulpan Hamatova buvo įvilkta į tramdomuosius marškinius, kurie visai tiko prie jos veido. Michailas su stilistu nusprendė, kad viena iš fotosesijos dalyvių lovoje pozuos su baltais triušiukais. Ir jiems pavyko pasiekti stulbinamą efektą. Pamatę moters grožybes, meilei pasidavė ir gyvūnėliai... Tačiau fotografavimo nuspręsta nenutraukti...  

Šaltinis: „Exspress gazeta“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder