Vyrai bijo net ir sekso arba, kaip įsteigti santykių UAB?

Vyrai bijo net ir sekso arba, kaip įsteigti santykių UAB?

Jo baimė: jūs būsite kitokia, negu jis tikisi

Taip nutinka visoms: jūs manėte, kad pasimatymas praėjo sklandžiai ir puikiai, jis visą vakarą elgėsi mandagiai ir... Tau nepaskambina.

Nes jūs galų gale esate kitokia, nei buvote tada, kai jis pirmą kartą pakvietė į pasimatymą. Net jei tai mažas ir nereikšmingas niekniekis, kai jam pasakėte, jog jūs negeriate daug, tai sutrikdė jį. Niekas nenori abejoti savo sprendimais, suklysti, juos keisti. To bijo daugelis, nes visi nori, kad pirmas įspūdis išliktų teisingas ir nepamirštamas.

Ką jūs galite padaryti: „Pasimatymai vyrams - tarsi apsipirkimas“, - sako Steve Nakamoto santykių ekspertas ir knygos „Vyrai yra kaip žuvys“ autorius. Niekas nenori nusipirkti kitokios prekės, nei rodė gražioje reklamoje.

Gal jūs tiesiog galite šiandien gerti daugiau, nes esate nervinga, tačiau geriausias būdas parodyti vyrui, kokia esate, ir supažindinti jį su savo pasauliu, pasakoti istorijas. Klausydamas pasakojimų, jis susikurs naują istoriją, kurioje pagrindinė veikėja būsite jūs.

Jo baimė: jis nebus vienintelis, kuris jus domins

Labiausiai vaikinai jaučia konkurenciją pirmą dieną, pasimatymą. Jie jaudinasi ir svarsto, ar jūs eisite į dar vieną pasimatymą. O gal jūsų namie laukia karštesnis ir patrauklesnis vaikinas?

Vyras ieškos ženklų, kad rodote jam dėmesį, stebės akis, todėl neišsiduokite, ar tikitės rimto pasimatymo ar tik lengvo flirto. Vyrai nekenčia jaustis kvailais ir tampomais už virvučių, dalis tikisi rimtų santykių, dalis tik žaidimo, todėl nebijokite būti tokia, kokios jis ieško.

Ką jūs galite padaryti: viešoje vietoje nežiūrėkite tiek daug jam į akis ir nenaudokite kūno kalbos. Geriau komentuokite juo pasisakymus, domėkitės jam įdomiomis temomis, juk tai tik pirmas pasimatymas.

Keiskite atstumą, nueikite ir vėl grįžkite. Taip sukursite įspūdį, kad vėl norite jo kompanijos, vėl norite išgirsti jo pasakojimų. "Tai rodo, kad jūs įsitraukėte į pokalbį ir kad jis iš tikro daro gerą įspūdį jums“, -  sako S. Nakamoto.

Jo baimė: jis ims liesti jus per anksti

„Pirmas prisilietimas prie moters labai daug streso vyrui sukeliantis dalykas“, - sako Dr. Paulius Dobranksy, knygos „Slaptoji psichologija“ autorius. Visi vyrai nori liesti koją, ranką ar net lūpas, tačiau, kaip tai padaryti rafinuotai ir mandagiai? Ar ne per greitai imu ją liesti? Šie klausimai vyrą kankiną visą pirmą vakarą, o jei jūsų atsakas bus vyrui netikėtas, jį nustebins, pasimatymas žlugs, nes jis kaltins pats save.  

Ką jūs galite padaryti: Paprasta. Jei pajutote savo vaikinui simpatiją, rodykite, kad viskas gerai ir drąsinkite jį. Pirma prilieskite jam ranką ir pasakykite, kad jo švelni oda. Jei sėdite šalia, tegul jūsų kojos netyčia susiliečia. Tai išlaisvins bet kurį vyrą ir suteiks jam pasitikėjimo. Kiekvienas pirmas prisilietimas, net ir perduodant ar laužiant duoną, vyrui bus išskirtinis. Jis jį prisimins ir tikrai jums paskambins.

Jo baimė: nesutiksite pasimatyti dar

Jums dar neatnešė patiekalo, tačiau kiekvienas vaikinas galvoja, ar mes vėl susitiksime kitą šeštadienį. Ar galėsiu jai parodyti tą šaunią vietelę, kuriai šiandien jau neliko laiko? Kodėl? Nes vyrai ir į pasimatymą žiūrį, kaip į karjerą, susidedančią iš daug etapų. O karjeros pabaiga svaiginanti.

Trečiame ar ketvirtame pasimatyme jis ims vertinti situaciją, ar karjera perspektyvi ir, jei pajus iš jūsų pusės abejonę, nepaskambins.

Ką galite padaryti:  jei vaikinas jus domina, nebijokite užuominų apie kitą susitikimą. Planuokite, juk moterys tą labai mėgsta. Pasakykite, kad žinote dar geresnį restoraną ar geresnių idėjų vakarui praleisti. Tai mes jam iššūkį ir intriguos. Jam jūs - savotiška darbovietė, su pareigomis nuo sekretorės iki bosės. Pirmas prisilietimas – jis tik įsidarbino įmonėje, dangiškas seksas - jis jau jai vadovauja.

Jo baimė: jis per daug patyręs arba nepatyręs sekso partneris

Vyrai nori būti idealūs ir tikslūs. Jie nori žinoti tiksliai, kokio partnerio jūs norėtumėte, tačiau tuo pačiu nenori analizuoti savęs.

Ką galite padaryti: atiduokite iniciatyvą jam, o tada prisitaikykite. Tegul jis pirmas užsimena, ko norėtų. Nevarginkite jo klausimais, o jūsų pasakojimai, tegul leidžia jo akims išduoti, kokios partnerės jo libido norėtų.

Pagal cosmopolitan.com

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder