Vokietis sekso metu pasmaugė advokatę, nusikaltimą atskleidė sekso partnerių sąrašas

Vokietis sekso metu pasmaugė advokatę, nusikaltimą atskleidė sekso partnerių sąrašas

45-erių metų vokietis sekso metu pasmaugė 27-erių advokatę. Vyras neigė ryšius su moterimi, tačiau ši pildė savo meilužių sąrašą, kuris jį ir išdavė, skelbia „Die Welt“.

Teisininkę vokietis brutalaus sekso metu pasmaugė virve. Dabar vyras varsto Leipcigo teismo duris. Prokurorai apkaltino buvusį verslininką kūno sužalojimu, pasibaigusiu mirtimi.

Šiuo metu bedarbis vyras pirmadienį teismo metu tylėjo. Iki šiol jis neigė visus kaltinimus. Vyras teigė su 27-erių moterimi lytinių santykių neturėjęs.

Jauna moteris mirė dar prieš penkerius metus. 2008 metų vasario pradžioje jos kūnas aptiktas viename Leipcigo butų.

Tyrėjai iš pradžių manė, kad advokatė nusižudė ir nutraukė tyrimą. Tik gavus jos mamos skundą bylos tyrimas buvo atnaujintas.

Jauna moteris, kaip paaiškėjo bylos metu, gyveno dvigubą gyvenimą. Ji buvo profesionali teisininkė, atsidavusi savo darbui, o asmeniniame gyvenime turėjo daugybę sekso partnerių, ją kamavo mintys apie savižudybę. Apie tai ji rašė savo dienoraštyje.

„Apie visą tai ji labai plačiai aprašė“, – sakė viena liudininkė. Vienas paskutinių įrašų yra apie kaltinamąjį, kuris tuo metu gyveno kaimynystėje. Ar kaltinamasis norės pasisakyti, advokatas kol kas negalėjo pasakyti.

Teisėjas Hansas Jagenlaufas bylos nagrinėjimo pradžioje pabrėžė, kad byla gali būti vertinama ne kaip kūno sužalojimas, o kaip žmogžudystė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder