Septyni mažai kam žinomi sekso faktai

Septyni mažai kam žinomi sekso faktai

Galima nuolat intymiai santykiauti, išmėginti naujas sekso pozas, bet ir tuomet vis dar norisi apie seksą sužinoti kažką įdomaus. Todėl, kad ši tema – neišsenkanti. Ji - nuolatinis mokslininkų ir seksologų tyrinėjimų šaltinis. Kai ką įdomaus apie seksą naudinga sužinoti ir mums. Žinia, kas nauja, tas ir įdomu.

1. Moterys taip pat gali ejakuliuoti

Šis klausimas karštai aptarinėjamas mokslininkų. Ne viena moteris įsitikino, kad prieš pat orgazmą ar jo metu išsiskiria skystis, kuris nėra natūralus tepalas. Paprastai taip įvyksta stimuliuojant tašką "G". Apskritai ši tema – viena iš paslaptingiausių ir įdomiausių sekso temų. Gyvenime tokie dalykai įvyksta ne kasdien, o daugumai moterų taip ir nepavyksta patirti tokį malonumą. Pirmą kartą, kai tai įvyksta, kai kurios moterys net išsigąsta. Bet juk ir be tų aštrių pojūčių seksas – nuostabus.

2. Dydis neturi reikšmės

Ir dar šis tas įdomaus apie seksą: partnerio didelio penio apimtys neįtakoja orgazmo. Tai labiau priklauso nuo sekso pozos, kuria mylisi ir pasiekia orgazmą abu partneriai. Jei penis labai didelis, tai moteris turėtų mylėtis būdama viršuje. Taip galima kontroliuoti prasiskverbimo gylį. O jei vyro lyties organas pernely mažas, pats laikas įsigyti porą trejetą sekso žaisliukų ir tikėtis, kad jie bus puikūs pagalbininkai.

3. Iš kairės - maloniau

Kai ką įdomaus sekso tyrėjams pavyko išsiaiškinti ir patirties keliu. Anot jų, yra konkreti klitorio dalis, kuri itin jautri. O būtent, viršutinė dalis iš kairės, kurią apčiuopus patiriamas nepaprastai didelis malonumas. Todėl ieškantys kažko naujo gali paeksperimentuoti jau šiandien vakare. T.y., pasiūlyti partneriui "paėjėti truputėlį kairėn".

4. Norai ir ciklas

Seksualiniai moters norai tiesiogiai susiję su jų menstruaciniu ciklu. Ir tai tikrai ne sutapimas, jog dauguma moterų didesnį lytinį potraukį patiria ovuliacijos metu. Būtent tuo periodu testosterono lygis aukščiausias. O šis hormonas, žinia, ir įtakoja geismą. Iš tikrųjų tai labai dosni gamtos dovana: moteris labiausiai nori sekso, kai šansai pastoti – didžiausi.

5. Nėra apribojimų

Moterys gali patirti neribotą skaičių orgazmų. Po orgazmo vyrai kurį laiką praranda erekciją ir nepajėgia seksualiai susijaudinti. O moterims nereikia laiko vėl atsistatyti, nes jų potencialas neribotas: gali patirti vieną orgazmą po kito. Tiesa, tam reikia įsisavinti specialius metodus.

6. Amžius – ne kliūtis

Garbus amžius – dar ne pretekstas baigti lytinį gyvenimą. Vyresnio amžiaus žmonės ir toliau gali sėkmingai mylėtis, nors ir ne taip, kaip jaunystėje. Todėl, jei sulaukus garbaus amžiaus seksualinis gyvenimas tapo nebe toks ryškus ir aistringas, nereikėtų dėl to kaltinti savo amžiaus. Daugumai pagyvenusių moterų sekso nebuvimas – tik noro klausimas. Todėl būtinai reikia atrasti laiko seksui, ir tada jis bus.

7. Kad seksas nebūtų skausmingas

Jei seksas tapo pernelyg skausmingas, pats laikas naudoti lubrikantus ir kitas drėkinamąsias priemones. Jei moteris išskiria nepakankamai natūralaus tepalo, tai ir seksas malonumo nesuteiks. Tačiau geriausiai būtų naudoti tepalą vandens ar silikono pagrindu. Natūralaus tepalo sumažėjimas – įprastas reiškinys ir tai gali atsitikti dėl daugybės priežasčių. Tačiau ir dirbtinis tepalas pakankamai sustiprina pasitenkinimo lygį.

Parengta pagal Sexlovesite.com

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder