Naujas fetišas vis labiau populiarėja

Naujas fetišas vis labiau populiarėja

Vis labiau populiarėja naujas fetišas, padedantis patirti orgazmą. Tai gana neįprastas šiuolaikinis fetišas. Jo gerbėjai net pasidalijo į dvi grupes ir nepaliauja ginčytis: vieni - pranašauja šiam fetišui dideles perspektyvas ateityje, kiti – įsitikinę, kad tikras šios kategorijos fetišistas pasitenkinimo piką pasiekia būtent tuo momentu, kai aistros objektas nustoja gyvuoti, rašo Femalefirst.co.uk.

Vyrai persmeigia balioną lyties organu

Pasirodo, tūkstančiai žmonių, ypač vyrų, patiria seksualinį susijaudinimą, kai mato, kaip pripučiami įvairiaspalviai balionai. Glosto, glamonėja kuo tvirčiau prisispausdami juos prie savo kūno, o persmeigę lyties organu balioną, ne vienas iš jų net patiria orgazmą.

Šis naujas reiškinys vadinasi "Balloon fetish", o dauguma šios krypties fetišistų vadina save luneriais („looners“).

Momentas, kai balionas sprogsta – pats seksualiausias

Internete galima aptikti šiam fetišui skirtų specialių portalų, kur vienijasi šio fetišo šalininkai. Tarp jų net vyksta karštos ir nesibaigiančios diskusijos - verta ar neverta persmeiginėti balionus. O tie vyrai, kurie vis dėlto mėgsta smeigti ir patirti malonumą, nesupranta tų, kuriems tiesiog malonu glostyti balionėlius, prisispausti prie jų sekso metu ar masturbuotis į juos. Mat šio fetišo šalininkai įsitikinę, kad tas momentas, kai balionas sprogsta – pats seksualiausias. Tuo metu kiti nesupranta, kaip galima prie „Balloon fetish“ priskirti tokį vandalizmą.

Yra žinomos ir kelios moteriškos lyties lunerės fetišistės, tačiau, vis dėlto didesniąją dalį sudaro vyrai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder