Ką vyrui reiškia nekalta mergina?

Ką vyrui reiškia nekalta mergina?

Nors daug merginų didžiuojasi savo patirtimi sekse, iš tikrųjų vyrams visai nereikia patyrusių sekso partnerių. Jiems reikia mylinčių ir ištikimų žmonų, o ne vien mokančių įvairių gudrybių intymioje gyvenimo sferoje, rašo justlady.ru.

Vyrai svajoja apie neragautą vaisių

Ir nors daugelis vyrų svajoja apie nekaltas merginas, vis dėlto vesti prie altoriaus nekaltą merginą – didžiulis iššūkis vyrui. Tai byloja ne tik apie merginos jasumus jam, bet ir pasitikėjimą bei ištikimybę. O ir pačiam vyrui reikia būti jei ne nekaltu, tai bent ne ištvirkėliu.

Taigi, bet kuriam vyrui nekalta mylimoji – kone didžiausias meilės įrodymas. O kaip dar kitaip galima būti tikram, kad mergina myli jį, kad jis jai – vienintelis žmogus, kuriam ji pasirengusi atsiduoti?

Nekaltybės kultas

Merginos noras netekti nekaltybės – tai ne tik fizinio ir seksualinio potraukio įrodymas, bet ir tai, kad mergina išsirinko jai tinkamiausią vyrą. Bet kam normali mergina nepatikės šio atsakingo reikalo. O be to, nekalta mergina – nekalta visomis prasmėmis: ir savo mintimis, ir širdimi. Taip pat vyrui malonu jausti, kad jos niekas dar nelietė. Rankomis, lūpomis ar liežuviu.

Vyrui labai malonu žinoti, kad mergina – dorovinga, gerai išauklėta, santūri, gerai išsilaikiusi, kad neleido iki tol nei vienam vyrui jos liesti.

Nekaltybė - stiprios asmenybės pagrindas

Kad ir kas bekalbėtų, kad nekaltybė – tai akimirkos momentas, tačiau mergina, sugebėjusi seksualinės laisvės laikotarpiu nekaltybę išsaugoti iki pirmos vestuvių nakties, yra stipri, valinga ir užsispyrusi, o šie būdo bruožai ir audrina vyrus.

Kadangi ji nepaklausė draugių: „Ko tu lauki, pirmyn, mes jau išsprendėme šią problemą.“ Ji nesilaikė devizo: „Nekaltybė, tai – nemadinga!“

Ignoruodama visas kalbas ape seksą ir sekso kultą, mergina atranda savyje jėgų nešokti į pirmą pasitaikiusią lovą, sugebėjo išsaugoti save vieninteliam. Ir už tai bet kuris vyras bus dėkingas.

Todėl visoms merginoms siūlome nepamiršti, kad nekaltybė – geriausia dovana vyrui. Ir nekaltybė tikrai neparodo jūsų galimybių lovoje.

Juk tapti puikia ir patyrusia sekso partnere geriausia, kai tam reikalui vadovauja mylimas vyras, o ne lakstant iš vienos lovos į kitą ir kolekcionuojant įvairias ligas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder