Geras seksas: mitai ir tikrovė

Geras seksas: mitai ir tikrovė

Jūsų dėmesiui - penki gero sekso mitai, kuriuos paneigia specialistų išvados.

Мitas

Geriausias seksas visada būna spontaniškas.

Tikrovė

Sekse kaip namų ūkis: net ir laisviausia rinkos ekonomika reikalauja elementaraus planavimo. Iš anksto apgalvotas pasimatymas kartais gali suteikti gerokai daugiau malonumų, nei netikėtas ir greitas seksas.

Мitas

Patirdama labai stiprų orgazmą, moteris turi staugti kaip laukinė.

Tikrovė

Ne seksualus rėkimas suartina žmones. Тyla jaudina ne mažiau, nei garsūs dūsavimai ir aikčiojimai. Svarbiau, kad susitelktumėte tik ties savo pojūčiais, žiūrėtumėte vienas kitam į akis ir įkvėptumėte jus supančius aromatingus kvapus.

Мitas

Reikėtų mylėtis visur ir visada.

Tikrovė

Galima mylėtis dušo kabinoje ar ant stalo, galbūt tai paįvairins jųdviejų santykius. Tačiau moterims lengviau patirti orgazmą lovoje. Pavyzdžiui, poza iš nugaros. Taip pat didesnė tikimybė, kad moteris patirs orgazmą, jei apsikabins ar įsikniaubs į pagalvą, o ne keturiomis ant šaltų grindų.

Мitas

Geras seksas neapseina be mineto.

Tikrovė

Dauguma moterų, neįsitikinusių, kad gerai išmano oralinio sekso techniką, orientuojasi į partnerio orgazmą. O be reikalo. Anot seksologų, užuot eksploatavusios savo burną, jos gali ir kitaip suteikti malonumą partneriui. Pavyzdžiui, pakasyti jam nugarą. Juk tiek daug erogeninių zonų nugaroje. Taip pat nederėtų pamiršti ir jautrių lūpų paskirties - bučinių.

Мitas

Pilnavertis seksas turi būti audringas.

Tikrovė

Audringas seksas paprastai būna tik santykių pradžioje, kai stiprūs jausmai, pora negali atsitraukti vienas nuo kito nei dieną, nei naktį, daro tai ir ant stalo, ir po stalu.

Pagal Assolmax.ru

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder