7 stipriausi vyrų seksualinio susijaudinimo dirgikliai

7 stipriausi vyrų seksualinio susijaudinimo dirgikliai

Tikriausiai ne viena moteris užduoda sau klausimą, ką tokio sugalvoti šį kartą, kad vyras nustebtų lovoje? Tačiau tiek literatūros kūriniuose, tiek interneto forumuose sunku rasti tikslų atsakymą, kadangi kiekvienas žmogus yra individualus ir nenuspėjamas.

Anot specialistų, septyni dalykai garantuotai užveda bet kurį vyrą. Nors iš pirmo žvilgsnio šios priemonės atrodo neoriginalios ir net banalios. Bet imkite ir išmėginkite!

1. Atviri drabužiai

Seksologai atliko ne vieną tyrimą ir išsiaiškino, kad vienas iš labiausiai vyrus jaudinančių vaizdų yra, kai moteris stovi su atsegtais džinsais. O jei ne tik atsegtas jų diržas, bet ir palaidinukė su gilia iškirpte – tai apskritai „bomba“! Be to, traukia priešingą lytį ir moteris, apsirengusi ant nuogo kūno vyriškais marškinėliais ar marškiniais, kad jie tik vos vos pridengtų užpakaliuką. Beje, akiniai – taip pat seksualus aksesuaras, veikiantis vyrus, kaip raudonas audeklas bulių. 

2. Apatiniai

Seksologai per tyrimą taip pat išsiaiškino, kad 17 proc. vyrų mylisi su savo partnerėmis nenumaudami joms kelnaičių, o tik kiek nusmaukę jas žemyn... Mat vyrams labai patinka mėgautis permatomu moterišku apatiniu trikotažu, papuoštu gražiais nėriniais, kaspinėliais ir rožytėmis.

Tačiau, kai kuriems vyrams nepatinka kelnaitės su juostele (stringai). Jie mano, kad tokios kelnaitės nei seksualios, nei jaudinančios. O jie kelnaites vadina kankinimo ginklu kiekvienos mylimos moters užpakaliukui. Vyrai teikia pirmenybę juodai, baltai ir raudonai spalvai. Tačiau pilkos, rožinės ir alyvinės spalvos apatinio trikotažo prašo nepirkti.

3. Dūsavimai

Dauguma vyrų tiesiog alpsta iš malonumo, girdėdami, kai moteris dusliu balsu dūsauja ar dejuoja mylėdamasi. O štai garsūs rėkavimai gali sujaudinti vos 6 proc. sekso partnerių.

4. Nepadorūs žodžiai

Nereikėtų stebėtis, bet vyrams patinka, kai intymaus suartėjimo metu moterys pažnibžda į ausį kažką nepadoraus. Tačiau tik sekso metu.

 
5. Kvapas

Daugumą vyrų erzina stiprūs moteriškų kvepalų aromatai. Todėl, kad jiems patinka natūralus moteriškas kvapas. O meilės nakčiai miegamajame tiktų šalfėjaus, sanadalo,  apelsino, vanilės kvapas.

6. Kai ji supyksta

Britų mokslininkai tvirtina, kad vyrus nepaprastai seksualiai sujaudina moterys, kurios staiga ir netikėtai supyksta. Mat tuo metu mergina ar moteris atrodo neįprastai graži ir seksuali: kiek pasikelia krūtinė, sužiba akys ir padažnėja kvėpavimas.

7. Spyruokliuojanti eisena 

Daugiau kaip pusė visų apklaustų vyrų (55 proc.) tvirtino, kad nėra nieko labiau gundančio, kaip spyruokliuojanti moters eisena ir jos skvarbus, kiaurai veriantis žvilgsnis.

Parengta pagal Sexlovesite.com inf.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder