Šventinės sluoksniuotos tuno salotos

Šventinės sluoksniuotos tuno salotos

Ingredientai:

bulvės 230 g

morkos 260 g

konservuotas tunas 200 g

mėlynieji svogūnai 60 g

majonezas 120 g

konservuoti kukurūzai 160 g

marinuoti agurkai 200 g

kiaušiniai 3 vnt.

pomidoras papuošimui

petražolė papuošimui

druska pagal skonį

pipirai pagal skonį

Instrukcijos:

Bulves, morkos išvirkite pasūdytame vandenyje, nuvarvinkite, atvėsinkite. Morkas, bulves sutarkuokite burokine tarka.

Virtus kiaušinius sutarkuokite burokine tarka.

Majonezą sumaišykite su druska, pipirais.

Tuną išimkite iš indelių, nusausinkite. Mėlynuosius svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su tunu.

Konservuotus kukurūzus išimkite iš indelio, nusausinkite.

Petražoles nuplaukite, nusausinkite, smulkiai sukapokite.

Marinuotą agurką išimkite iš indelio, nusausinkite ir supjaustykite smulkiais kvadratėliais.

Sluoksniuokite salotas. Į indo dugną dėkite bulvių sluoksnį, po to – morkų sluoksnį, visą paviršių patepkite paruoštu padažu. Ant viršaus dėkite kukurūzų sluoksnį, po jo – sluoksnį tuno su svogūnais. Visą paviršių patepkite paruoštu padažu. Dėkite pjaustytus marinuotus agurkus ir ant viršaus tolygiai pabarstykite tarkuotu kiaušiniu. Pabaikite – ant viršaus pabarstykite smulkintas petražoles ir papuoškite pomidoru. Skanaus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder