Ingredientai:
Vaniliniai meduoliai 750 g
Grietinė 800 g
Lazdyno riešutų kremas 50 g
Bananai 800 g
Instrukcijos:
Meduolius sutrupinkite ir ant formos dugno dėkite maždaug centimetro storio sluoksnį.
Ant pirmojo sluoksnio tolygiai paskleiskite indelį grietinės.
Bananus supjaustykite riekelėmis ir dėliokite ant grietinės sluoksnio.
Tuomet vėl dėkite trupintų meduolių sluoksnį.
Indelį grietinės sumaišykite su lazdyno riešutų kremu ir dėkite ant trupintų meduolių sluoksnio.
Vėl dėkite bananų ir paskutinį – trupintų meduolių sluoksnį.
Laikykite šaldytuve mažiausiai 4 valandas, bet geriausia per naktį. Skanaus!
Rašyti komentarą