Pusryčiai: liesos varškės porcija, šaukštas neriebios grietinės arba kefyro, 300 g uogų, žolelių arbata.
Priešpiečiai: 250 g uogų.
Pietūs: daržovių sriuba arba šviežių daržovių salotų porcija (su kaip galima daugiau žalumynų), 200 g virtos paukštienos arba žuvies (vegetarai gali suvalgyti 200 g varškės).
Pavakariai: 300 g uogų arba didelė morka, stiklinė neriebaus kefyro.
Vakarienė: vaisių ir uogų salotų porcija su neriebiu kefyru arba šviežiai spaustomis sultimis, 30 g mėgstamų riešutų (arba jų mišinio).
Patarimai: tokios dietos nepatartina laikytis ilgiau kaip dvi savaites. Per dieną išgerkite bent 1,5 litro vandens (galite rinktis ir žaląją bei žolelių arbatas, įmaišyti į jas imbiero arba citrinos). Bent kartais pasilepinkite abrikosais ir bananais – šiuose vaisiuose daug širdžiai reikalingo kalio. Na, ir šiek tiek pasportuokite – tada rezultatai bus dar geresni!
Rašyti komentarą