“Parduotuvėse yra visų patiekalui reikalingų komponentų. Perku dėžutę rūkolos lapų, prireiks jos visos, ir pjaustyti nereikės, pilu skardinę vyšninių pomidorų, suteikiančių ypatingo skonio (galima juos perpjauti pusiau). Juodąsias alyvuoges supjaustau žiedeliais, kubeliais įpjaustau pusę gabaliuko šviežio “Rokiškio pieno” gamybos sūrio su braziliškais prieskoniais, taip pat dedu džiovintų spanguolių, pabarstau graikinių riešutų, nes jie pakelia nuotaiką, suteikia energijos.
Užpilui naudoju šiek tiek alyvuogių aliejaus ir švelnų balzaniko antpilą. Ir jokios druskos.
Ir draugai, ir pažįstami, kurie ragavo, šias salotas įtraukė į savo racioną. O mūsų šeimoje tai sena tradicija.”
Rašyti komentarą