Mažo biudžeto atostogos

Mažo biudžeto atostogos

Vasara, saulė, Viduržemio jūra, tropikų vaisiai prabangaus viešbučio terasoje... Deja, išsvajotos kelionės į Pietus ne visiems įkandamos. Tuo tarpu gydytojai rekomenduoja per atostogas būtinai išvykti iš namų, kad, pakeitę aplinką, atgautume sveikatą ir užsigrūdintume ilgiems ateinantiems darbo mėnesiams.

Skurdus šeimos biudžetas - ne priežastis pulti į neviltį ir visas atostogas praleisti internete. Pasitelkus fantaziją, galima suruošti unikalų turistinį žygį į artimiausią gamtos kampelį.

Pirmiausiai suburkite kompaniją. Paieškokite bendraminčių tarp savo draugų, pažįstamų, giminaičių ar kaimynų. Poilsiauti su gerai nusiteikusių žmonių būriu kur kas linksmiau!

Svarbiausia, kad poilsio vieta būtų už miesto, šalia vandens telkinio, kuriame galima maudytis.

Iškylai pasiruoškite iš anksto. Susidarykite programą ir kiekvienai dienai priskirkite kokį nors renginį. Pasiimkite iš namų stalo žaidimų, jei kartais lytų ir tektų sėdėti palapinėje.

Pramogai galima surengti įvairių švenčių, pavyzdžiui, Žvejo dieną (su didžiausios ir mažiausios žuvies gaudymo varžybomis), Fotosesijų dieną (atostogų albumui), Gamtininko dieną (uogavimo, grybavimo, žoliavimo)...

Iš anksto apgalvokite valgiaraštį visam išvykos periodui ir pasiimkite iš namų kuo daugiau negendančių produktų valgiui gaminti, kad kuo rečiau tektų vykti į parduotuvę.

Gamtoje jūs ne tik prasiblaškysite, pamiršite kasdienius buitinius ir darbinius rūpesčius, bet ir sutaupysite, nes išlaidas sudarys tik maitinimasis ir kelionė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder