Kaip pasigaminti naminį jogurtą

Kaip pasigaminti naminį jogurtą

Reguliariai gerdami naminį jogurtą normalizuosite žarnyno florą, stimuliuosite skrandžio ir žarnyno liaukų sekreciją, praturtinsite organizmą fermentais ir vitaminais.

Užvirinkite 1 litrą pieno, nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite iki kambario temperatūros, įpilkite 50 ml parduotuvinio kefyro, išmaišykite ir palikite nakčiai rūgti. Rytą padėkite į šaldytuvą 8-10 valandų (galima įberti bet kokių uogų) ir tada galite gerti. Beje, 50 ml jogurto palikite kitai fermentuotei.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder