Ką kalba gėlės? (Tęsinys)

Ką kalba gėlės? (Tęsinys)

Mėgstate dovanoti gėles? O gal kaip tik - labai ilgai kankinatės sukdami galvą, kokį žiedą išrinkti? Iš tiesų gėlėmis galima ne tik pradžiuginti, bet ir šį tą pasakyti...

Lelijos. Baltos lelijos liudija, kad jas dovanojantysis žavisi moterimi. Tačiau rusvi lelijos žiedai perspėja apie santykių atšalimą.

Mimozos. Meilės ir rūpinimosi vienas kitu simbolis. Vyrai jas gali dovanoti ir dukroms, ir motinoms, žmonoms ar močiutėms. Gavusios mimozų galite būti tikros, kad esate be galo vertinamos.

Narcizai. Šių gėlių puokštė ypač tinka norintiems pabrėžti savo paties išskirtines vertybes; dovanojama ir siekiant padaryti užuominą, jog vertinate nepakartojamas savybes to žmogaus, kuriam dovanojate gėles.

Bijūnai. Šios gėlės skleidžia teigiamą energiją. Asocijuojasi su puikiomis perspektyvomis, smagiu laiko praleidimu, ryžtingu ir džiaugsmingu požiūriu į ateitį. Manoma, kad bijūnai neša laimę jaunavedžiams.

Rožės. Rožinės spalvos žiedai tinka prisipažinti meilę, jei mylimoji ne itin patyrusi ir baiminamasi jos reakcijos. Baltos rožės gali pabrėžti išrinktosios tyrumą ir nekaltumą. Raudonos rožės liudija begalinę aistrą. Manoma, jog netinka dovanoti ryškiai raudonų rožių ištekėjusiai ar itin kukliai moteriai.

Našlaitės, tulpės, ramunės. Tinka nepatyrusioms meilės reikaluose mergaitėms. Puokštelė šių gėlių sako: "Gyvenimas nuostabus, tavęs laukia daug laimingų valandų."

Chrizantemos. Šios gėlės simbolizuoja drąsą, intelektą, stiprybę. Tinka dovanoti vyresnio amžiaus moterims, anytoms, uošvėms, mokytojoms.

ALYVOS simbolizuoja meilę, kad ir kokios spalvos būtų. Jei įsimylėjęs vyras padovanoja jų moteriai, gali net neabejoti, kad kol alyvos nenuvys, mylimoji galvos tik apie jį.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder