Grožio procedūros - Liucinos Rimgailės poilsis

Grožio procedūros - Liucinos Rimgailės poilsis

Keksiukų karaliene tituluojama Liucina Rimgailė (25), rodos, žino ne tik puikaus deserto, bet ir geros išvaizdos receptą. Estetiką mėgstanti moteris pripažįsta, kad nepasidažiusi niekur eiti nenorėtų ir išduoda patikrintas ir dar nebandytas savo grožio paslaptis.

"Atrodo, suaugau ir suprantu, kad reikia skirti laiko sau ir savo išvaizdai. Tokie dalykai leidžia pasijausti moterimi. Neseniai su vyru pradėjome verslą, maždaug mėnesį iki kavinukės atidarymo ir po jo tiek daug dirbau, kad visiškai save apleidau. Supratau, kad ilgiau taip savęs teisinti negalima: esu jauna, turiu vyrą ir noriu gerai atrodyti. Jei nori gerai jaustis, savimi pasitikėti, reikia rasti laiko pasirūpinti savimi", - sakė Liucina. Ji reikalus mieste galėtų sutvarkyti ir nepasidažiusi, tačiau pripažįsta, kad tokiu atveju gerai nesijaustų. "Gyvename šalyje, kurioje saulės nedaug, todėl esame išblyškę. Norisi bent kiek pagyvinti veido bruožus. Tai, kad lengvai pasidažau kasdien, tikrai nereiškia, jog eidama į renginius renkuosi ryškų makiažą. Mėgstu dažytis kasdien, tačiau visuomet subtiliai, nesvarbu, ar einu į parduotuvę, ar į vakarėlį", - šypsojosi Liucina, mados tendencijų nesivaikanti, o meiliau atsirenkanti tai, kas tinka labiausiai. Ji juokavo, kad dabar madingiausia viską prisipūsti, o jai to tikrai nereikia ir tikisi, kad neprireiks.

Verslininkė labai daug dirba, todėl grožio procedūros jai puiki galimybė atsipalaiduoti. "Man patinka parodyti sau dėmesį, save palepinti. Pavyzdžiui, galiu paruošti sau vonią, pailsėti, o vėliau odą palepinti natūraliais aliejais. Tačiau savo plaukus ar nagus patikiu profesionalams. Kai daug dirbu savo kavinėje, norisi tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis. Man labai malonu, kai mane šukuoja ar daro manikiūrą", - sakė Liucina. Nors Liucina galėtų nedvejodama pasakyti ne vieną keksiuko ar pyrago receptą, namuose grožio priemonių dar negamino. "Geriu labai daug kavos, todėl manau, kad gana žinomas kūno šveitiklis iš kavos tirščių man būtų tikras puikus sprendimas. Esu įsitikinusi, kad man patiktų ir jo aromatas, ir poveikis, tik vis dar nesurandu laiko pasidaryti ir išbandyti", - juokėsi mergina.

LIUCINOS FAVORITAI:

Kosmetikos priemonės, kurios visuomet rankinėje: lūpų blizgesys

Kosmetikos priemonė Nr.1: Pudra ir tušas

Kvepalai: "Versace" ir "Kenzo"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder