6 priežastys, sukeliančios energijos praradimą ir nuovargį

6 priežastys, sukeliančios energijos praradimą ir nuovargį

Netvarka

Aiškiai organizuota erdvė, tvarka ant darbo stalo ir drabužių spintose atneša mąstymo aiškumą. Ir atvirkščiai – betvarkė stalo stalčiuose, drabužiai, išmėtyti ant kėdžių, nepaklota lova, kalnai indų kriauklėje gali jūsų galvoje apgyvendinti chaosą.

Šaltis.

Patalpoje su žema temperatūra atsiranda tik vienas noras – nelįsti iš po šiltos antklodės. Apie jokį aktyvumą negali būti nė kalbos. Tokiais atvejais labai gerai supranti meškas, einančias miegoti per visą šaltą periodą.

Sunkūs aromatai.

Aromatinių žvakių, aromalempų naudojimas gali prisotinti orą uždaroje patalpoje dusinančių kvapų, nuo kurių pradeda skaudėti galvą. Seniai žinomos levandos, bergamotės, ladano eterinių aliejų atpalaiduojančios savybės.

Priklausomybė nuo įrenginių.

Išmaniuosius telefonus ant spintelės prie lovos reikia palikti tik kaip žadintuvus. Skaityti naujienas prieš miegą, peržiūrėti visus socialinius tinklus galima, jei jūs nusprendėte nugrimzti į neramų miegą. O jei tikslas – pilnaverčiai pailsėti per naktį, tai įpraskite 30 minučių skaityti malonią gerą literatūrą.

Vandens trūkumas.

Ribotas skysčių vartojimas ilgo periodo metu gali sukelti organizmo dehidrataciją, mieguistumą ir nuovargį. Atvejais, kai nėra jėgų darbuotis , bet jūs turite dar „marias darbo, kalnus darbo“, rekomenduojama išgerti stiklinę vandens ir apeiti aplink ofiso pastatą. Vandens balanso atstatymas organizme ir grynas oras padės pražvalėti.

Kavos manija.

Chaotiškas ir nesaikingas kavos vartojimas ne suteikia žvalumo, o sutrikdo bioritmus, kas gali sukelti nemigą. Ypač jei yra įprotis šitą energetiką gerti neilgai trukus iki miego. Taip pat svarbu žinoti, kad šlapimą varančios kavos savybės gali sukelti organizmo dehidrataciją, o tai irgi provokuoja jėgų netekimą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder