Nuotykių ieškant - į Ventspilį!

Nuotykių ieškant - į Ventspilį!

Vienas žinomiausių turistų galutinių tikslų Latvijoje yra Ventspilis - sutvarkytas, šiuolaikinis ir žydintis miestas prie Baltijos jūros, kuriame šeimos su vaikais ras įvairių poilsio galimybių. Mėgstami šeimos poilsio centrai Ventspilyje yra Nuotykių parkas ir Vandens nuotykių parkas.

Nuotykių parko istorija prasidėjo nuo slidinėjimo kalno sukūrimo idėjos, o dabar Ventspilio miesto pakraštyje dirbtinai formuojamas unikalus kalnas – Lembergo skrybėlė, kurio papėdėje išsidėstę įvairūs atrakcionai, virvių trasa su kliūtimis, „veikparkas“, o taip pat BMX trasa ir futbolo aikštė.

Esminis Nuotykių parko vystymosi etapas realizuotas 2013 metais, kai buvo atidaryta nauja parko atrakcionų zona. Iš daugiau kaip dvidešimties Nuotykių parke prieinamų aktyvios veiklos rūšių kiekvienas suras sau tinkamą. Vaikus ir suaugusiuosius džiugins čiuožimo su padangomis trasa, keturviečiai batutai su stogu, bamperių mašinų aikštė ir bamperių valčių atrakcionai. Mažiausiuosius sudomins vaikų vairavimo mokykla, šuolių su guma batutai, žaidimų namelis su čiuožimo kalneliais ir spalvotais kamuoliais.

Smagiai praleisti laiką galima ir virvių trasose „Katino takas” bei „Lokiukas”. Ekstremalių nuotykių mėgėjus sudomins tramplino valtys, nusileidžiančios laisvu kritimu nuo 9 m aukščio estakados. Jaunimo kompaniją sudomins dažasvydžio žaidimas, katapultavimas specialioje katapultoje ir rodeo ant buliaus. Apie šiuos ir kitus atrakcionus, o taip pat paslaugų kainas ir darbo laiką sužinosite interneto tinklalapyje www.piedzivojumuparks.lv

Po aktyvaus poilsio šviežiame ore maloniu kontrastu bus Vandens nuotykių parkas, esantis uždarose patalpose. Čia, vandens atrakcionų zonoje, sukurtas dirbtinių bangų baseinas, kuriame bangos veikia periodiškai, yra šiltas baseinas su vandens kaskadu ir horizontaliomis masažo čiurkšlėmis, vaikų baseinas, o taip pat du čiuožimo latakai ir dirbtinė kalnų upė. Lankytojai gali relaksuotis SPA voniose ir saunoje. SPA zonoje yra trys įvairios pirtys, druskos kambarys, masažo vonia ir dušas. Ir vandens atrakcionus, ir SPA paslaugas galima įsigyti kartu ar atskirai.

Vasaros sezonu poilsiautojai pamėgo Paplūdimio vandens parką su čiuožimo latakais, burbulų voniomis, sauna ir baseinais, o taip pat atskira mažylių zona.

Plati informacija apie turizmo galimybes Ventspilyje lietuvių kalba yra interneto tinklalapyje www.visitVentspils.com

Nuotykių parkas

Saules gatvė 141, Ventspilis, telefonas 28611333, www.piedzivojumuparks.lv

Vandens nuotykių parkas

Lauku gatvė 5, Ventspilis, telefonas 63623974, www.udensparks.lv

Paplūdimio vandens parkas (veikia nuo birželio 3 d.)

Medņu gatvė 19, Ventspilis, telefonas 26429684, www.pludmalesakvaparks.lv

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder