Žvaigždžių idealai - žvaigždės

Žvaigždžių idealai - žvaigždės

Sparčiai populiarėjanti prieštaringai vertinama atlikėja Lana Del Rei (Lana Del Rey), kurios tikrasis vardas yra Elizabet Vulridž Grant (Elizabeth Woolridge Grant), prisipažino norinti būti panaši į Holivudo aktorę, Jungtinių Tautų geros valios ambasadorę Andželiną Džoli (Angelina Jolie).

„Muzika yra mano aistra, tačiau veikla labdaros fonduose yra daug svarbesnė. Kadaise man padėjo šeima ir aplinkiniai, todėl dabar mano eilė grąžinti skolą. Noriu būti kaip A. Džoli. Kaip ir ji, manau, kad šlovė pati savaime yra nieko verta, bet, pasinaudojus ja, galima padaryti gerų dalykų“, - sako 26-erių Lana Del Rei, vasaros pradžioje koncertuosianti Vilniuje.

Tuo tarpu ne tik A. Džoli yra laikoma pavyzdžiu. Štai jos mylimasis Holivudo aktorius Bredas Pitas (Brad Pitt) neseniai sulaukė didžiulių komplimentų iš kolegos Beno Afleko (Ben Affleck). Geriausiu režisieriumi „Auksinio gaublio“ apdovanojimuose pripažintas B. Aflekas atviravo besižavintis B. Pitu. „Jis tiesiog nuostabus! Man patinka jo darbai, jo išvaizda. Jeigu reiktų rinktis, su kuo pasikeisti vietomis, tikrai rinkčiausi Bredą“, - juokiasi B. Aflekas.

Be B. Pito, 40-ies B. Aflekas negaili gražių žodžių ir savo žmonai kino aktorei Dženifer Garner (Jennifer Garner). „Ji tikrai buvo gražiausia moteris apdovanojimuose, Džen visada yra nuostabi“, - komplimentų žmonai negaili B. Aflekas. Dž. Garner ir B. Aflekas susituokė 2005-aisiais. Pora augina tris vaikus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder