Žurnalas "Vogue" pripažino britų manekenę Kate Moss stilingiausia dešimtmečio moterimi

Žurnalas "Vogue" pripažino britų manekenę Kate Moss stilingiausia dešimtmečio moterimi

Vienas iš pačių įtakingiausių mados žurnalų pasaulyje "Vogue" stilingiausia pastarojo dešimtmečio moterimi pripažino Didžiosios Britanijos supermodelį Keit Mos (Kate Moss), informuoja "The Daily Express".

Kaip teigia žurnalo amerikietiškos versijos mados redaktorė Aleksandra Kotur (Alexandra Kotur),"niekas kitas negali taip smarkiai paveikti šiuolaikinių moterų stiliaus kaip K. Mos".

"Ji visada atrodo prabangiai ir labai stilingai", - sakė A. Kotur.

36 metų manekenė per savo modelio karjerą kelis šimtus kartus puošė "Vogue" žurnalo viršelį įvairiose pasaulio šalyse. K. Mos ne tik užsiima modelių verslu, bet ir domisi kitomis sferomis: dizainu, muzika, kulinarija, juvelyrika ir parfumerija.

Žurnalas "Vogue" kaip stilingas moteris taip pat įvertino aktorę Sarą Džesiką Parker (Sarah Jessica Parker) - ji pavadinta bohemiško stiliaus ikona. JAV prezidento Barako Obamos (Barack Obama) žmona Mišelė Obama (Michelle Obama) giriama už nepriklausomybę ir savitą stilių. Aktorė Džesika Byl (Jessica Biel) įvardyta kaip amerikietiškosios grožio sampratos įsikūnijimas, o Keri Maligan (Carey Mulligan) pripažinta geriausia kuriant "naują įvaizdį" - deramai pasirenkant drabužius ir aksesuarus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder