Žudikui įvykdyta mirties bausmė po itin sočių pusryčių

Žudikui įvykdyta mirties bausmė po itin sočių pusryčių

Floridos kaliniui mirties bausmė buvo įvykdyta dėl jaunos menininkės išžaginimo bei nužudymo 1991-aisiais metais - rašo "Dailymail".

Darijus Kimbru (Darius Kimbrough) buvo 18-os, kai jis įsiveržė į Denisės Kolins (Denise Collins) butą ir užpuolė ją miegančią. Šio žiauraus užpuolimo metu buvo sulaužyti moters žandikaulis ir kaukolė, ji mirė ligoninėje kitą dieną, kuomet buvo išjungta gyvybę palaikanti įranga.

40-ies metų žudikas prieš įvykdant mirties bausmę paprašė paskutinio noro - sočių pusryčių.

Paskutiniųjų pusryčių valgiaraštis atrodė taip: du picos griežinėliai, kepti žali pomidorai, kepta vištiena, taip pat vištienos skrandukai, ledai su šokolado drožlėmis bei vaisių punšas.

Pataisų Departamento atstovė, Džesika Keri (Jessica Cary) teigė, jog nuteistojo paskutinieji lankytojai buvo motina, kunigas, trys tetos ir pusbrolis.

Nuo to laikos, kai Kimbru buvo nuteistas dėl pirmojo laipsnio žmogžudyste, seksualinio nusikaltimo bei apiplėšimo, jis kalėjime praleido beveik 19 metų.

Ponios Kolins giminaičiai dalyvavo egzekucijos vykdyme.

Moters mama, Dijana Stiuart (Diane Stewart) sakė:

"Jis gyveno per ilgai ir per gerai tuos metus ir ketina išeiti anapus būdamas švarus ir nevaržomas, ko jis nenusipelnė. Ji neišėjo anapilin tokiu keliu. Jis turėtų išeiti tokiu pat keliu kaip ir ji. Štai kaip mes jaučiamės", - teigė ji "CBS‘" televizijai prieš Kimbru egzekuciją.

Kimbru buvo antarsis mirtininkų kalinys nuteistas mirties bausme naudojant naują mirtinų vaistų derinį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder