Žaviausia ir mieliausia - Keti Peri

Žaviausia ir mieliausia - Keti Peri

2013-ieji vos prasidėjo, o spauda jau skelbia visokiausius reitingus. Vyrų žurnalas "Men's Health" paskelbė seksualiausių (amerikiečių vyrų nuomone) 2013 metų moterų sąrašą. Jo pirmojoje vietoje - popmuzikos atlikėja Keti Peri (Katy Perry), aplenkusi Dženifer Eniston (Jennifer Aniston), Andželiną Džoli (Angelina Jolie) ir Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), kurios taip pat pateko į pirmąjį dešimtuką.

Gabumai ir lėliška išvizda

28 metų Keti Peri pasaulyje išgarsėjo būdama 23-ejų, kai buvo išleisti jos singlai "Ur So Gay" ir "I Kissed a Girl". Nuo tada Keti nenyksta iš madingų žurnalų puslapių ir muzikinių kanalų hitparadų. Nėra abejonių, kad vienas iš sėkmės veiksnių yra lėliška merginos išvaizda - blizgantys juodi plaukai, didžiulės akys ir putlios lūpos. Beje, Peri - ne tikroji žvaigždės pavardė, o jos mamos mergautinė. Mat tikrasis merginos vardas Keti Elizabet Hadson (Katy Hudson), kuriuo ji išleido savo pirmąjį diską, pernelyg primena žinomos Holivudo aktorės Keitės Hadson (Kate Hudson) vardą. Susiruošusi užkariauti muzikinį olimpą, Keti slapyvardžiu pasirinko savo protėvių iš motinos pusės pavardę.

Pirmauti "Men's Health" reitinge žvaigždei bus naudinga, mat pernai ji pergyveno nelengvus laikus. Keti ir jos vyras Raselas Brendas (Russel Brand) papildė daugybės 2012 m. išsiskyrusių porų gretas. Kalbama, kad skirtis nusprendė sutuoktinis, o Keti tai buvo visiškai netikėta. Dainininkė dvi savaites beveik nėjo iš namų ir su niekuo nebendravo. Keti palaikė artimi draugai, tarp kurių yra ir dainininkė iš Barbadoso Rijana (Rihanna), ir gerbėjai, rašę jai drąsinančias žinutes. Po kelių mėnesių žvaigždė atsigavo nuo tokio smūgio. "Man viskas gerai, - pagaliau pareiškė ji. - Gyvenimas man suteikė antrąjį šansą. Mane likimas apskritai lepina, ir kartais praverčia apie tai dar sykį priminti. Išmokau visas pamokas. Visi manęs klausinėja, ar nesigailiu išsiskyrusi. Ne. Tai tikrai labai vertinga gyvenimo pamoka. Visi mes esame verčiami gyvenime gauti tokių pamokų". Dabar seksualiausia 2013 m. mergina susitikinėja su muzikantu Džonu Mejeriu (John Mayer). O jos buvęs vyras, kaip kalbama, skyrybas laiko didžiule klaida.

Brunetės vėl madingos

Antroji seksualiausių 2013 metų moterų reitingo vieta atiteko Milai Kunis. Matyt, brunetės vėl madingos! 29 metų mergina, gimusi Černovcuose, būdama aštuonerių su tėvais emigravo į JAV. Iš pradžių mergaitei buvo nesaldu: ji angliškai nesuprato nė žodžio. "Verkdavau kasdien. Nesupratau kultūros. Nesupratau žmonių. Mano pirmasis rašinio stojant į koledžą sakinys buvo "Įsivaizduokite save septynerių metų kurčią ir aklą". Panašiai taip ir jaučiausi persikėlusi į Valstijas", - prisimena ji. Jau mokykloje Mila susidomėjo aktoryste ir išryškėjo jos talentas vaidinti. Vyresnėse klasėse ji didžiąją laiko dalį leisdavo filmavimo aikštelėje, o praleistas pamokas kartodavo su repetitoriumi. Mila daugiausia vaidina teigiamus personažus ir prisipažįsta, kad komedijos jai patinka labiau nei dramos. Matyt, už meilę teigiamybėms ir gražias kūno linijas M.Kunis ir pelnė antrosios pagal seksualumą 2013 m. šou verslo damos titulą.

"Bronza" atiteko televizijos serialų žvaigždei rudaplaukei Kristinai Hendriks (Christina Hendricks), kuri filmavosi daugybėje "muilo operų". "Man patinka būti aktore, - prisipažįsta 37 metų gražuolė. - Aš visada svajodavau vaikštinėti po sceną su kostiumu ir stebėti, kaip žmonės į mane žiūri".

Neformatinės išvaizdos aktorė

2012-ųjų pradžioje "karščiausios garsenybės" titulas atiteko Dženifer Eniston, visiškai "neformatinės" išvaizdos aktorei. Vaikystėje, kaip prisipažįsta pati Dženifer, mama ją vadindavo "pilka pele", labai sarkastiškai atsiliepdama apie dukros svajones tapti aktore. "Kur tau į sceną su tokia išvaizda", - sakydavo geroji mamytė Dženifer. Ir štai visų ja netikinčių pykčiui 42-ejų Dž.Eniston buvo tituluota "seksualiausia metų moterimi". Paprasti amerikiečiai ir gerbėjai iš kitų šalių simpatizuoja jai dėl to, kad ji "sugeba būti kartu natūrali ir seksuali".

Reitingai pagal plastinę chirurgiją

Dar vienas patikimas rodiklis, kieno išvaizda labiausiai patinka publikai - plastinės chirurgijos klinikų duomenys. Pasak britų chirurgų, populiariausias pageidavimas praėjusiais metais - nosis kaip Keitės Midlton. Ir nors Kembridžo hercogienės nosis nėra tokia jau ideali, jos žavesys traukia žmones ir tūkstančiai bričių svajoja būti panašios į ją. Tą patį sako ir kirpėjai - "hercogienės Keitės" stiliaus šukuosenos pastaraisiais metais yra nepaprastai populiarios.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder