Vyrų trijulę papildys nauja narė

Vyrų trijulę papildys nauja narė

Šią vasarą užgimęs muzikinis projektas "Čilinam", kurį sudaro aktoriai Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir dainininkas bei muzikos prodiuseris Stano, surengė jau per šimtą koncertų visoje Lietuvoje ir ketina išleisti albumą.

Grupės "Čilinam" nariai piktdžiugiauja dėl to, kad atsiradus šiam projektui kolegos muzikantai, kurie su pašaipia šypsena žiūrėjo į naują konkurentą ir pranašavo greitą žlugimą, šiandien braukia ašaras matydami, kaip dramatiškai ėmė mažėti jų pačių koncertinė veikla.

Žinomi pramogų pasaulio veidai savo sparčiai daugėjančius gerbėjus žada nudžiuginti soliniu albumu, kuriame skambės vien tik autorinės dainos.

"Kai trys kostiumuoti bičai stovi scenoje, dainuoja, šoka, trykšta energija, ir visa tai - tik gyvai, šokių aikštelėje nelieka abejingų, o po koncerto merginos mane tiesiog plėšo į gabalus, tačiau negalėčiau sakyti, kad manęs tai neveža. Va čia tai geras!" - džiaugėsi "Čilinam" narys R.Rudokas.

Beje, "Čilinam" trijulė išduoda, kad į kolektyvą greitai įsilies naujas narys. Tiksliau - narė. Vyrai jos vardą kol kas laiko paslaptyje, bet išduoda, kad tai yra itin gerai žinoma pramogų pasaulio atstovė, kuri jau mokosi šokio pamokų su M.Jampolskiu, studijuoja vokalo subtilybes su R.Rudoku ir nuo ryto iki vakaro prasmingai leidžia laiką Stano garso įrašų studijoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder