Vyras dėl nuolatinės erekcijos padavė į teismą BMW

Vyras dėl nuolatinės erekcijos padavė į teismą BMW

Beveik dvejus metus nuolatinės erekcijos kamuojamas amerikietis Henris Volfas (Henry Wolf) padavė į teismą BMW motociklų gamintoją ir reikalauja kompensacijos. Vyro įsitikinimu, dėl jo negandos kalta ypač komfortiška motociklo sėdynė, pranešė žinių stotis CBS.

Jau 20 mėnesių erekcijos kankinamas H. Volfas pasakojo, kad su problema jis susidūrė po keturias valandas trukusios kelionės savo motociklu, ant kurio pieš tai pritvirtino specialią sėdynę ir kuri važiuojant turėjo suteikti daugiau komforto.

Vyras teigia patyręs didžiulę emocinę ir psichinę žalą. Todėl jis iš motociklų gamintojos BMW ir balnelių gamintojos "Corbin-Pacific" reikalauja kompensacijos už išlaidas gydymui, prarastas pajamas ir emocinį stresą.

Mičigano universiteto urologijos instituto urologas Maiklas Lacas (Michael Lutz) stočiai sakė, kad mediciniškai H. Volfo problemos įrodyti negalima. Tačiau, anot jo, yra žinoma, kad genitalijos gali sustingti , jei ilgesnį laiką į jas nepatenka kraujo, nesvarbu, ar tam turi įtakos motociklo sėdynė, ar kas kita. "Jei šioje kūno srityje suspaudžiami nervai, sustingimas gali pasireikšti ne tik vyrams, bet ir moterims", - aiškino medikas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder