Idėja įsteigti tokią mokymo įstaigą kilo Norbertui Vitmanui (Norbert Whittman), kuris tvirtina valgantis dešreles ir dešrą šešis kartus per savaitę. Dešrelių akademijoje studentai ne tik mokomi, kaip pagaminti populiariąją vokišką užkandą, jiems atskleidžiami garstyčių ir įvairių padažų ypatumai, jų vartojimo būdai.
"Čia suvažiuoja studentai iš viso pasaulio. Aš pats mėgstu dešrą ir dešreles. Kasdien valgau baltąją bavarišką dešrą, sekmadienis - vienintelė diena, kai jos nevalgau", - pasakojo mokymo įstaigos vadovas.
Baltoji vokiška dešra - speciali virti skirta dešra. Paprastai ji gaminama iš veršienos, į ją taip pat pridedama kiaulienos lašinių, prieskonių ir druskos. Dažniausiai ji patiekiama su salsvomis garstyčiomis.
Rašyti komentarą