Valentino dieną Klaipėdoje vyks vestuvinių suknelių pristatymas

Valentino dieną Klaipėdoje vyks vestuvinių suknelių pristatymas

Retro stiliaus automobiliai, vestuvinė arka ir nuotakos suknelių ir atributikos paroda – taip Valentino dieną pasitinka Klaipėdos ir prekybos centras „Akropolis“, kur vasario 14-ąją bus surengta įsimylėjėlių šventė.

„Šv. Valentinas, pasak vienos iš legendų, galvą padėjo dėl vestuvių – už tai, kad, nepaisant imperatoriaus draudimo, sutuokdavo poras. Todėl vasario 14-ąją nusprendėme pažymėti tikra vestuvių švente“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Vestuvinių suknelių ir atributikos parodoje netrūksta nei rimtų, nei linksmų eksponatų – šalia suknelių nuotakai galima apžiūrėti humoristinius stalo papuošimus ir net vestuvinę karietą. Paroda „Akropolyje“ vyks visą šią savaitę, o ketvirtadienį, vasario 14-ąją nuo 13 val. prasidės šventė, kurios metu visi norintys galės dalyvauti nemokamoje fotosesijoje, sukti Laimės ratą ir laimėti prizus, dalyvauti įvairiuose konkursuose ir viktorinose ir skanauti vestuvinio torto.

Merginos ir moterims Valentino dieną bus daromas nemokamas makiažas, o nuo 16 val. „Akropolyje“ vyks vestuvinių suknelių demonstravimas, kurį linksmai paįvairins Klaipėdos parodijų teatro aktoriai.

 

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder