Vaivos Budraitytės prognozė 2015 metams

Vaivos Budraitytės prognozė 2015 metams

Ką žada žvaigždės ateinantiems metams, atskleidė žinoma astrologė Vaiva Budraitytė.

Avinas

2015 m. naudokitės kiekviena mažiausia palankia proga sprendžiant bet kurią keblią situaciją ir problemos spręsis lengvai - neišnaudojus palankių progų problemų sankaupa metų pabaigoje bus per didelė. Galimi stiprūs sveikatos sutrikimai. Venkite būti minioje, mažiau politikuokite. Naujos pažintys bus trumpalaikės, esamoms kils interesų neatitikimo, konflikto grėsmė. Geriausia atostogauti tik vasarai prasidėjus ar besibaigiant.

Jautis

Galvokite savo galva - kitų pastabos ar įžvalgos gali būti tik pagalbinės, o naudingos tik antroje metų pusėje. Teisingai dėliokite prioritetus, siekite kuo daugiau - kitos tokios palankios situacijos vargu ar sulauksite. Pasiekti rezultatai turės ilgalaikių perspektyvų. Naujos pažintys priimtinesnės, suteikiančios daugiau sėkmės, prasidės nuo rudens. Sveikatos problemų gali kilti tik dėl neteisingo gyvenimo būdo - nepersivalgykite. Atostogas mieliausiai praleisite spalio mėnesį.

Dvyniai

Metų pradžioje ypač palanku įgyvendinti svajones, kurias vis atidėdavote vėlesniam laikui. Atlikite visus reikalingus buities tvarkymo darbus, mat nuo rudens jūsų tai nedomins apskritai. Pasirūpinkite sveikata - galimas apsinuodijimas. Ypač venkite alkoholio. Atostogaudami gegužę malonių akimirkų patirsite daugiausia - galite atostogauti ir ekstremaliai.

Vėžys

Kiek galima realistiškesnis požiūris būtų gera ypatybė, padedanti neįsivelti į įvairias viliones. 2015 metais geriau uždirbti nedaug, bet užtikrintai. Didelius užmojus tikrai įgyvendins ne kiekvienas. Puikesnių rezultatų pasieksite rudenį. Užsimezgę santykiai bus trapūs - sutvirtinkite juos tikėjimą stiprinančiais veiksmais, tesėkite pažadus. Atostogaudami visada venkite pavojų, rinkitės vietas, kur mažiau žmonių.

Liūtas

Nauji veidai ir pažintys leis praplėsti pažinimo bei malonumų ribas. Tikėtinos plačios galimybės įgyvendinant projektus - skirkite jiems visas jėgas, ypač vasario, gegužės bei rugsėjo mėnesiais. Tokios galimybės yra retos. Vėlyvą rudenį gyvenimas vėl grįš į įprastas vėžes - čia ir atsikvėpsite. Norintieji pasiilsėti anksčiau gali rinktis rugsėjį - palaima garantuota.

Mergelė

Metas pradėti mažiau pasitikėti kolegomis ir kitais žmonėmis, perimkite reikalų tvarkymą ar projektų vykdymą į savo rankas. Galite įgyvendinti norą įsigyti nekilnojamojo turto ar kitokių materialių vertybių. Meilės reikaluose įklimpsite iki ausų ir galite būti apgauti - įvertinkite esamą realybę, nepervertinkite jausmų. Geriausiai ilsėtis nuo liepos.

Svarstyklės

Reikalų turėsite apsčiai, daugumos jų tiesiog nebus galima ignoruoti. Stropiai imkitės darbo - pirmoje metų pusėje juos tvarkysite lengviau. Imtis naujovių būtų klaidinga, tad pamąstyti, realiai pasverti galimybes reikia daug labiau nei įprasta. Šalia jūsų gali atsirasti žmonių, turinčių nešvarią praeitį - rinkitės, su kuo bendrauti. Per atostogas pasistenkite sustiprinti sveikatą, tad rinkitės sanatorijas, o ne kurortus.

Skorpionas

Šiais metais labiausiai reikia ne sėkmės, o konkretumo siekiant savo tikslų ir įgyvendinant projektus -

tik tuomet jūs geriausiai išreikšite savo patirtį ir profesionalumą. Tam padės jūsų stiprėjanti intuicija, tačiau ji gali ir sutrikti - ją gali užvaldyti meilė. Atskirkite darbą nuo meilės, darbe koncentruokitės į veiklą. Geriausi rezultatai bus pasiekti spalio mėnesį, tačiau ir poilsis tuomet būtų maloniausias. Rinkitės.

Šaulys

Atėjo laikas kelti savo kvalifikaciją - iki pat vasaros tai seksis ypač lengvai net ir pagyvenusiems žmonėms. Savo idėjas realizuoti irgi galima, tačiau gali pritrūkti vidinio užsidegimo, džiugesio, todėl labiausiai laimės tie, kurie laikysis instrukcijų ir taisyklių. Metų pabaigoje gali kilti vidinis konfliktas - laikas sustoti ir įvertinti situaciją. Atostogas skirkite poilsiui, o ne linksmybėms.

Ožiaragis

Jums tikrai neišeis likti nuošalyje - būsite įveltas į situacijas, kurios mažai nuo jūsų priklauso. Nesutrikite, tvirtai eikite pasirinktu keliu - jūsų tikslai bei principai yra svarbiausi. Mąstykite pozityviai, linkėkite kitiems gera, siūlykitės į pagalbą - tokiu būdu išvengsite labai daug galimų problemų. Atostogaudami pasislėpkite nuo žmonių, medituokite, išjunkite mąstymą.

Vandenis

Neišnaudotos galimybės - taip būtų galima pavadinti metus, jei imsite kaltinti kitus žmones dėl įvairių problemų, kurios per juos kilo. Nekreipkite dėmesio į kaltininkus, stenkitės patys asmeniškai aktyviai dalyvauti visuose projektuose ar darbuose. Didesnį palengvėjimą pajausite tik metų pabaigoje. Tad atostogaukite gruodį - labiausiai tinka aktyvus žiemos poilsis.

Žuvys

Jums reikia ir toliau likti aktyviai dirbantiems ir siekiantiems kiek galima daugiau - problema ta, kad galite imtis avantiūrinių iniciatyvų, kurioms įgyvendinti pritrūks galimybių. Žvelkite į viską realiau - pasirinkite keliones ir šalis, kurias norite aplankyti, ar sporto šaką, apie kurią svajojote, bet nebuvo galimybių realizuoti. Atostogaukite aktyviai - tam tinkamiausias liepos mėnuo.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder