Ukrainoje galima išsinuomoti sugėrovą

Ukrainoje galima išsinuomoti sugėrovą

Jei sparčiai artėjant šventėms jums reikia bičiulio, su kuriuo galėtumėte kartu pasimėgauti gėrimu, viena įmonė Ukrainoje gali tokį pasiūlyti.

Vos už 150 ukrainietiškų grivinų (47 litus) rytų Ukrainoje įsikūrusi pramogų bendrovė pasiūlys jums sugėrovą, su kuriuo galėsite pakalbėti apie viską – politiką, meną, moteris arba tiesiog pasidžiaugti padėtimi pasaulyje.

Vestuves ir gimtadienius rengiančios įmonės „Geroji fėja“ vadovė Julija Pejeva teigia, kad sugėrovų nuoma yra pati paklausiausia įmonės siūloma paslauga nuo pat verslo pradžios pernai gruodį.

„Tai malonus bičiulis, kuris gali pagyvinti nuobodų vakarą. Iš esmės visi mūsų žmonės yra talentingi. Jie gali groti gitara, dainuoti ir skaityti poeziją. Šiandien galbūt norite pasikalbėti apie meną, o rytoj norėsite paskaityti „Faustą“, – naujienų agentūrai AFP teigė J. Pejeva.

Šia paslauga, anot jos, domisi ir žmonės, kurie nenori lankyti terapijos seansų, tačiau jiems patogu kalbėtis su nepažįstamaisiais.

Anot J. Pejevos, įmonė, kurioje dirba ir psichologas, neskatina išgertuvių ir neteikia palydovų paslaugų, „Tai ne pažinčių ar pasimatymų paslaugos“, – sakė ji.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder