„The Roop“ laimėjus „Euroviziją“ Vilniaus miesto meras R. Šimašius žada surengti diskoteką: tikiu lietuvių pergale konkurse

„The Roop“ laimėjus „Euroviziją“ Vilniaus miesto meras R. Šimašius žada surengti diskoteką: tikiu lietuvių pergale konkurse

Jeigu grupė „The Roop“ laimės „Euroviziją“, Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius pasižadėjo surengti diskoteką po atviru dangumi. „The Roop“ konkurse jau laikomi vieni iš lyderių, tad šansai laimėti dideli.

R. Šimašius feisbuke pasidalijo fotosesijos su grupe akimirkomis ir paskelbė netikėtą pažadą. Vilniaus miesto meras teigė, kad diskotekoje bus laikomąsi visų saugumo reikalavimų.

"Neabejoju, kad THE ROOP turi labai daug šansų šiais metais laimėti Eurovizijoje. Jei taip ir įvyks, mano pažadas: Vilniuje surengsime tokią diskoteką po atviru dangumi, kokios Europa dar nematė – kaip jų dainoje “Discoteque”!

Pernai Vilnių pavertėme didžiausia lauko kavine po atviru dangumi, didžiausia atvira meno galerija, o šiemet jis virs didžiausia atvira šokių aikštele, kurioje miestiečiai galės, kaip “The Roop” dainuoja, “discoteque right at their home” ¬– diskoteka džiaugtis savo namuose.

Tikiu lietuvių pergale konkurse, o jos proga ryškią ir įkvepiančią nuotaiką paskleisime visame mieste. Žinoma, laikantis visų tuo metu galiosiančių saugumo reikalavimų.

„The Roop“ kūrinys ne vienam padėjo bent akimirkai pamiršti niūrias aktualijas, o disco ritmas – atsikratyti pandeminio nuovargio, tad palaikykime savo atstovus, kad ir kur bebūtume.

Turite fantastiškų idėjų, kokia galėtų būti Atvira diskoteka Vilniuje? Pasidalinkite čia: www.opendiscoteque.lt", - feisbuke rašė R. Šimašius.    


Daina „Discoteque“ pagerino visus rekordus Baltijos šalyse. Iš visų šalių atstovų, lietuvių daina yra klausomiausia platformoje „Spotify“, o muzikinis vaizdo klipas „Youtube“ plaftormoje greičiausiai surinko 1 mln. peržiūrų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder