Sudarytas neįprasčiausių būsto nuomininkų reikalavimų reitingas

Sudarytas neįprasčiausių būsto nuomininkų reikalavimų reitingas

Neįprasti būsto nuomininkų reikalavimai dažniausiai susiję su numerologija, "laimingų" bei "nelaimingų" skaičių suvokimu. Apie tai teigiama kompanijos "INKOM-Nedvižimost" tyrime, kuris pateikia neįprasčiausių Maskvos nuomininkų pageidavimų reitingą.

Dauguma nuomininkų prašo parinkti jiems butą, kurio numeryje figūruotų skaičius 7. Taip pat populiarūs butai 3, 5 ar 7-ajame aukšte, taip pat šiais numeriais pažymėtame name. Kaip pastebi nekilnojamojo turto agentūros, dėl skaičiaus 13 nuomininkų nuomonės išsiskiria.

Antrąją vietą reitinge užima nuomininkai, kurie vadovaujasi pagrindinėmis feng šui taisyklėmis. Juos domina tik tie butai, kurie yra nutolę nuo judrių magistralių ir pramoninių zonų. Prieš namą būtinai turi būti gėlynas ar darželis, netoliese čiurlenti upelis. Tokie klientai kelia didesnius reikalavimus ir dėl buto ar namo plano bei interjero (kuo mažiau tamsių spalvų ir smailų kampų).

Trečiojoje vietoje atsidūrė klientai, kurie nori nuomotis butą istorinės reikšmės rajonuose ir namuose, kur kitados gyveno garsūs menininkai.

Kai kurie klientai pageidauja buto su vaiduokliais ar bildukais. Prie šios kategorijos priskiriami ir tie klientai, kurie pageidauja būsto su vaizdu į lavonines, kapines, krematoriumus, apleistas ligonines ir kalėjimus. Nuomininkų keistuolių sąrašą vainikuoja tie, kurie svajoja apie butą su kokia nors įmantria interjero detale - tarkime, veidrodinėmis lubomis, auksiniu unitazu, kailiu išmuštomis sienomis, gotikiniu kaminu ar dirbtiniais brangakmeniais dekoruotais baldais.

Kaip pastebi analitikai, butą norinčių išsinuomoti klientų su neįprastais reikalavimais dalis sudaro ne daugiau kaip 5 procentus bendro nuomininkų skaičiaus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder