Su vestuvių iššūkiais susidūrę V. ir J. Mockai: tai buvo mūsų santykių paskutinis išbandymas
Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadinančioje kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ laukia azartiška šeiminė dvikova, kurioje susirungs neseniai amžiną meilę vienas kitam prisiekę V. ir J. Mockai. Jie ne kartą jau įrodė, kad yra gabūs virtuvėje, tačiau šį rytą gurmaniškus šedevrus vertins Juliaus mama Audronė.
Pavilnių regioninio parko apsuptyje, pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ įkurtoje laidos studijoje burtai lems, jog Viktorija kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene „Kamado Bono“ kepsninėje keps anglišką obuolių pyragą su ledais, o Julius, padedamas šrilankiečio šefo Dilano Dampellos Gamage, ruoš ešerio filė su šviežių paprikų padažu bei pomidorų salsa.
Realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ susipažinę ir meilę vienas kitam atradę Viktorija ir Julius rugsėjo pradžioje atšoko viena svarbiausių gyvenimo švenčių – vestuves. Ant jūros kranto, boho stiliaus surengtos iškilmės sukvietė būrį poros draugų ir artimųjų. Vis tik, kaip pasakoja Viktorija, vestuvių planavimas neapsiėjo be kuriozų.
„Žinant visą dabartinę koronaviruso situaciją, privilegija yra žinoti, kas bus rytoj. Pradžioje vestuves planavome Latvijoje, tačiau prieš pat didžiąją šventę sužinojome, jog ten atvykus privaloma izoliuotis. Tai mes su planuotojos pagalba vestuves į Lietuvą perkėlėme per dvi dienas“, – apie pasikeitusius šventės planus laidoje pasakos Viktorija.
Laida „Virtuvės istorijos“© TV3
Nerimas ir nežinomybė kankino tiek Viktoriją, tiek Julių, tačiau šventei praėjus geriau, nei buvo planuota, pora teigia suprantantys, jog tai buvo dar vienas gyvenimo siųstas išbandymas, kurį jiems teko įveikti kartu.
„Jaudinausi ir aš, galvojau, kaip čia viską padaryti, tačiau kuo arčiau vestuvių diena artėjo, kuo didesnė panika, tuo viskas darėsi aiškiau. Susikaupiau, susikoncentravau į tą procesą, kaip prieš varžybas, kai reikia išeiti į ringą ir atkovoti. Ir visa ta nežinomybė buvo tarsi paskutinis išbandymas mums su Viktorija, ar galime gyventi tokioje įtampoje“, – atviraus Julius.
Kad Julius visuomet buvo drąsus ir išbandymų nebijantis vyras, patvirtina ir jo mama Audronė. Kaip pasakoja moteris, ramybės jų namuose niekada nebūdavo, tačiau motinišką nerimą nugalėdavo tvirtas pasitikėjimas sūnaus sprendimais.
„Aš turiu tris sūnus ir nė vienas iš jų vaikystėje nebuvo ramus. Kaip šiandien prisimenu istoriją, kai Juliui buvo 14–15 metų ir vieną žiemos dieną jį sutikau beišeinantį laukan su plona striuke. Klausiu, kur jis išsiruošė, o jis atsako, jog į mišką ant išgyvenimo, į sukarintą stovyklą. Ėmiau siūlyti, jog gal kokį čiužinį pasiimtų, bet jis atšovė, kad nereikia, ir išėjo į mišką dviem paroms, spaudžiant 20 laipsnių šalčiui. Na ir ką, nieko, sulaukiau, išgyveno ir, svarbiausia, nesusirgo“, – prisiminimais dalysis Juliaus mama.
Kaip mylimiesiems pavyko įveikti vestuvių planavimo iššūkius, ar gera Viktorija yra marti, koks Julius buvo vaikystėje ir kuris iš jų dviejų nugalės kulinarinėje kovoje – sužinosime jau šį šeštadienį, 8.30 val. per TV3 televiziją!
Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai tęsia 12-ąjį sezoną, kuriame dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.
Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – šeštadieniais 8.30 val. per TV3!
Rašyti komentarą