Su priklausomybe kovojantis B. Affleckas vėl paniro į alkoholio liūną: palūžti bijojo visąlaik

Su priklausomybe kovojantis B. Affleckas vėl paniro į alkoholio liūną: palūžti bijojo visąlaik

Amerikietis aktorius ir režisierius Benas Affleckas jau ilgai kovoja su alkoholizmu. Priklausomybę nuo stipriųjų gėrimų turintis vyras ne kartą gydėsi reabilitacijos klinikose, tačiau ir vėl palūžo – neseniai buvo įamžintas visiškai girtas.

Šį savaitgalį Holivudo kaukių vakarėlyje turėjęs dalyvauti 47-erių aktorius užfiksuotas išeinantis iš savo viešbučio. „People“ šaltinių teigimu, B. Affleckas vos pastovėjo ant kojų.

Tamsų kostiumą vilkėjęs aktorius savo veidą slėpė po kauke.

„Benas pripažino, kad kartais paslysta ir jam nėra lengva kovoti su savo priklausomybe. Jis ne kartą sakė, kad palūš“, – tikino aktoriaus bičiulis.

Kurioziška, tačiau prieš pat vakarėlį B. Affleckas tikino daugiau nei metus besijaučiantis gerai ir paaaukojo pinigų kovoti su priklausomybėmis padedančiai organizacijai.

„Bent akimirkai surimtėkime ir pakalbėkime apie tai, kas iš tikrųjų svarbu“, – rašė jis.

„Man prireikė daugiau nei metų atsistoti ant kojų. „The midnight mission“ yra nuostabi organizacija, padedanti tiems, kuriems reikia pagalbos, ieškant namų, norintiems mokytis ir atsigaunantiems nuo priklausomybių.

Aš aukoju, nes yra daugybė žmonių, kiekvieną dieną kovojančių su priklausomybe. Aukoju tiems, kurie neturi išteklių ir kuriems reikia pagalbos“, – rašė jis.

Nuo 2001 m. aktorius reabilitacijos klinikose lankėsi keletą kartų. Pastarąjį kartą – praėjusių metų rugpjūtį. Tada klinikoje jis praleido net keturiasdešimt dienų.

Įpusėjus gydymui B. Affleckas socialiniuose tinkluose pasidalijo savo išgyvenimais.

„Šią savaitę aš baigiau keturiasdešimties dienų viešnagę priklausomybės nuo alkoholio gydymo centre ir buvau ambulatoriškai prižiūrimas. Kova su bet kokia priklausomybe yra labai sunki ir tęsiasi visą gyvenimą“, – rašė jis.

„Tai įsipareigojimas visam gyvenimui. Aš kovoju už save ir savo šeimą“, – pridūrė jis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder