Šokiruojantis Harry ir Meghan interviu: psichologinės problemos, rasizmas ir sudėtingi santykiai karališkojoje šeimoje

Šokiruojantis Harry ir Meghan interviu: psichologinės problemos, rasizmas ir sudėtingi santykiai karališkojoje šeimoje

Princo Harry ir Meghan Markle interviu su JAV laidų vedėja Oprah Winfrey šokiravo ne tik Didžiąją Britaniją, bet ir visą pasaulį. Sekmadienį paviešintas laidos įrašas aptarinėjamas ir žiniasklaidoje. Portalas People išskyrė labiausiai šokiravusius faktus, kuriuos O. Winfrey interviu atskleidė šiuo metu Kalifornijoje gyvenanti pora.

Kate pravirkdė Meghan

Interviu pradžioje Oprah paklausė Meghan apie antraštes, susijusias su priešvestuviniu laikotarpiu, dėl kurio Kate Middleton ašarojo 2018 m. „Įvyko atvirkščiai, – sakė Meghan. – Ir aš to nesakau, kad kažką niekinčiau, nes buvo tikrai sunki vestuvių savaitė, ir ji dėl kažko buvo nusiminusi. Bet ji atsiprašė ir atnešė man gėlių bei atsiprašymo raštelį.“ Meghan vėliau pavadino Kate „geru žmogumi“ ir apgailestavo, kad antraštės jas supriešino.

Meghan buvo „užtildyta“

Meghan kalbėjo apie tai, kad ji visada buvo moterų teisių palaikytoja, ir kaip ironiška, kad įstaiga ją užgniaužė. „Ar tu buvai tyli, ar buvai užtildyta?“ – klausė Oprah. Meghan atsakė: „Pastarasis“. Ji pridūrė, kad buvo liepta „nekomentuoti“ jai užduodamų klausimų po to, kai santykiai su Harry tapo vieši.

„Tai mano draugai, mano mama ir mano tėtis. Mes tai padarėme, aš dariau viską, ką jie man sakė“, – sakė Meghan ir teigė, kad galvojo, jog karališkoji šeima ją apsaugos.

„Buvo labai sunku susitaikyti, kai mes susituokėme, viskas tik pablogėjo, ir supratau, kad ne tik aš nesu apsaugota, bet ir jie pasiryžę meluoti, kad apsaugotų kitus šeimos narius. Jie nesiryžo kalbėti tiesos, kad apsaugotų mane ir mano vyrą“, – pasakojo M. Markle.

M. Markle ir Harry jau buvo susituokę savo vestuvių dieną

Meghan atskleidė, kad pora iš tikrųjų turėjo vestuvių ceremoniją vidiniame kieme tik su Kenterberio arkivyskupu trys dienos prieš jų vestuves 2018 m. Vestuvių įžadai iš tos dienos yra įrėminti ir pakabinti jų namuose Kalifornijoje.

„Manau, mes abu supratome, kad tai ne mūsų diena. Ta diena buvo suplanuota pasauliui“, – sakė Meghan.

Tarp karališkosios šeimos narių buvo „pokalbių“ apie Archie odos spalvą

Tikriausiai vienas labiausiai šokiravusių interviu momentų buvo, kai Meghan pasakė, kad tarp šeimos narių buvo „susirūpinimas ir pokalbių apie tai, ar Archie oda bus labai tamsi, kai jis gims“.

Vaizdo įraše, kurį paviešino CBS pirmadienio rytą, O. Winfrey paaiškino, kad tai nebuvo Harry seneliai karalienė Elžbieta II ir princas Philipas.

Meghan „nebenorėjo gyventi“ ir negalėjo gauti pagalbos

Tamsiausiomis dienomis Meghan turėjo minčių apie savižudybę. „Aš gėdijausi tai sakyti tuo metu ir gėdijausi tai pripažinti Harry. Bet žinojau, jeigu nepasakysiu – tuomet tai padarysiu. Aš tiesiog nebenorėjau gyventi“, – Oprah pasakojo M. Markle.

Meghan sakė galvojusi, kad tai „viską visiems išspręs“.

Kai Meghan paklausė, ar gali kreiptis į specialistus, jai buvo atsakyta, kad „mes nieko negalime padaryti, kad tave apsaugotume, nes tu nesi institucijos darbuotojas“. Meghan pridūrė, kad „tai nebūtų gerai institucijai“, jog ji kreiptųsi į profesionalus.

Harry finansiškai buvo atskirtas nuo karališkosios šeimos

Praėjusiais metais Meghan ir Harry išaiškino savo pasitraukimo detales, princas Charlesas padėjo porai padengti nuolatines pragyvenimo išlaidas, kai jie dirbo pereidami prie privataus gyvenimo.

Tačiau Harry teigė, kad jo šeima oficialiai nutraukė finansinius ryšius 2020 m. pirmąjį ketvirtį ir kad, prieš pasirašydami sutartis su „Netflix“ ir „Spotify“, pora gyveno iš palikimo, kurį paliko jo motina, princesė Diana.

„Be to, mes nebūtume galėję to padaryti. Viskas, ko norėjau, tai pakankamai pinigų pasisamdyti apsaugą ir saugoti savo šeimą“, – sakė Harry.

Princas Charlesas neatsiliepė į Harry skambučius

Kalbėdamas apie pasitraukimą iš karališkosios šeimos, Harry paminėjo, kad jo tėvas kurį laiką nustojo „atsiliepti į jo skambučius“. Tačiau šiuo metu jie bando atkurti savo santykius.

„Aš jaučiuosi nusivylęs, nes jis patyrė panašių dalykų. Jis žino, koks tai yra skausmas. Ir Archie yra jo anūkas. Žinoma, aš jį visada mylėsiu, bet yra labai daug skausmo. Aš ir toliau stengsiuosi išgydyti šiuos santykius“, – pasakojo Harry.

Harry ir Williamas „išlaiko atstumą“

Harry sakė, kad jo ir princo Williamo santykiai „šiuo metu yra nutolę“, bet jis „myli Williamą, jie kartu patyrė pragarą“.

„Laikas viską išgydo“, – sakė Harry ir pridūrė, kad visada rūpinsis savo šeima.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder