„Šok su žvaigžde“ projekte liko tik penkios poros

„Šok su žvaigžde“ projekte liko tik penkios poros

LRT projektas „Šok su žvaigžde“ jau įpusėjo. Nors dalyvių lieka vis mažiau, jausmingų šokių tik daugėja – šeštadienio vakarą kovoti susiruošusios šešios poros parodė net du šokius. Deja, viena iš jų su projektu turėjo atsisveikinti.

Žiūrovai spėjo įsitikinti, kad šis projektas negaili staigmenų – šį šeštadienį „Šok su žvaigžde“ paliko Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė.

Projekte kitą savaitę pasirodys penkios poros: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj.

Šį vakarą porų pasirodymus vertino projekto teisėjai: daugkartinė Lietuvos čempionė bei tarptautinių varžybų prizininkė ir nugalėtoja Eglė Visockaitė, pasaulio ir Europos pirmenybių daugkartinė medalininkė Lina Chatkevičiūtė, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas.

Pirmieji ant parketo žengė ir savo pirmąjį šokį pristatė Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, sušokę čia čia čia.  Poros šokis patiko komisijai, tačiau teisėjai pastebėjo, kad choreografiją dar reikėtų patobulinti.

„Šiandien aš mačiau daug užtikrintesnį vaizdą nei praėjusį kartą. Mačiau vaidybą, mačiau, kad Austėja vėl grįžo į save. Viską atlikote gerai, bet čia čia čia šiek tiek pritrūko žingsnių. Šis šokis yra balansas tarp vaidybos ir šokio. Man šiek tiek pritrūko šokio žingsnelių“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Visą šokį stebėjau Austėjos kojas, tai galiu pasakyti, kad pėdos galėtų būti plastiškesnės. Bet kai kojos yra tokios gražios, tai joms galima viskas. Atleidžiamos visos klaidos“, – juokavo J. Kučinskas.

Pora pelnė 26 balus.

 

Antrieji pasirodė Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė. Pora komisiją ir žiūrovus bandė pavergti jausminguoju tango. 

„Mane pribloškė šios poros elegancija. Jūs labai derate kaip pora. Tas ugningumas ir ramybė, tačiau šiame šokyje Ainė nustelbė Paulių. Jums reikia pradėti dominuoti, Pauliau“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

Jai pritarė ir kiti komisijos nariai, Pauliui ir Ainei skyrę 26 balus. 

Šį šeštadienį televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius sušoko džaivą. Ugningas šokis sužavėjo komisiją, tačiau teisėjai pastebėjo, kad Ugnės veide jau matyti nuovargis. 

„Tai turbūt pats geriausias jūsų šokis. Jis Ugnei labiausiai tinka. Puikus šokis“, – nedaugžodžiavo J. Kučinskas.

„Buvo labai geras šokis, bet jau matosi Ugnės veide nuovargis. Tačiau nieko keisto, juk Ugnė labai sunkiai dirba. Sveikinu, sušokote labai gerai“, – sakė E. Visockaitė.

Ugnė ir Lukas sulaukė 24 balų.

Suskambus prancūziškai muzikai fokstrotą sušoko Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj. Komisija negailėjo komplimentų Brodvėjaus vertam pasirodymui, tačiau pastebėjo, kad antrą kartą šokant šį šokį šiek tiek stigo energijos. 

„Tai yra labai geras šokis. Visgi būti pirmam vieną kartą yra lengva, bet antrą kartą tampa sunku. Šiek tiek trūko ugnies, emocijos“, – sakė J. Kučinskas.

Teisėjai pora skyrė 28 balus.

Moderniu čia čia čia komisiją ir žiūrovus bandė pavergti dainininkė Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius. Visgi teisėjai pastebėjo, kad antrą kartą šokant tą patį šokį norėtųsi pamatyti šiek tiek naujovių. 

Simona ir Ligitas įvertinti 25 balais. 

Savo mėgstamiausią šokį – rumbą – šeštieji atliko dainininkė Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas. Praėjusį šeštadienį geriausiai įvertinta pora šįkart sulaukė kritikos.

„Jūs neįsiklausote į komisijos pastabas. Jūs vėl parodėte tą šokį ir palikote su tuo pačiu klausimu. Šokis geras, jūs dinamiški, labai gerai judate, bet jūs savo šokį tik papildėte rumbos žingsneliais. Čia nebuvo rumba“, – rėžė J. Kučinskas.

J. Kučinskui pritarė ir E. Visockaitė, tačiau šokėja padrąsino ir toliau būti savimi.

„Jus gelbsti tai, kad jūs esate puikūs šokėjai. Šokite ir viskas išsispręs“, – šyptelėjo ji.

Projekto lyderiais vadinamai porai teisėjai skyrė 24 balus. 

Antrąjį laidos etapą ir vėl pradėjo Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas. Antrajam pasirodymui pora pasirinko fokstrotą. Jausmingo šokio emocija pavergė teisėjus, tačiau šie kritikos negailėjo pasirodymo techniškumui. 

„Tai buvo vienas iš gražiausių jūsų šokių, bet nepavyko jo atlikti techniškai gerai. Tačiau puikiai suprantu jus, nes šis šokis yra labai sudėtingas, jį įvaldyti per penkias dienas labai sunku“, – sakė E. Visockaitė.

Pora pelnė 23 balus. 

Po jų ant parketo žengė Paulius Stravinskas ir Ainė Juzėnaitė, sušokę pasadoblį. Dar prieš transliaciją Paulius tikino, jog jam artimiausias šokis yra fokstrotas, komisija tai ir pastebėjo. 

„Pradžioje svarsčiau, ar čia tikrai Pauliaus šokis, bet galbūt po pirmųjų mūsų komentarų užsivedėte, nes tikrai buvo ir stiprus žvilgsnis, ir dominavimas. Labai gerai“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Šį kartą nebuvo taip tikslu, bet buvo labai gyvos ir tikros klaidos. Jūs greitai mokotės, o tai rodo, kad esate talentingas žmogus“, – komplimentus žarstė J. Kučinskas.

Teisėjai antrąjį poros šokį įvertino 24 balais. 

Tretieji pasirodė Ugnė Siparė ir ir Lukas Petkevičius, antrajam šokiui pasirinkę fokstrotą. Deja, šis šokis komisijos nesužavėjo taip, kaip pirmasis. 

„Nebuvo viskas taip gerai. Jūs nešokote poroje, kūnai darė skirtingus dalykus, kūnai judėjo pagal skirtingus ritmus. Tai buvo neatidirbtas šokis“, – kritikavo J. Kučinskas.

„Manau, kad Ugnė tiesiog nesusitvarkė su savo emocijomis, kai padarė klaidą. Išmokite pamiršti savo klaidas“, – ragino E. Visockaitė.

Komisija Ugnei ir Lukui skyrė 21 balą. 

Ispaniškais ritmais susirinkusiuosius išjudino Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj. Energingas pasadoblis sulaukė teisėjų kritikos, bet jie porai už originalumą skyrė 25 balus.

„Tai nebuvo tradicinis pasadoblis, tai labiau man priminė komišką jo versiją. Man trūko vyro vaidmens, atrodė, kad šoka dvi moterys“, – rėžė E. Visockaitė.

Vienos valso žingsniu ant parketo sukosi Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, susirinkusiuosius sušildę jausmingu ir nostalgišku pasirodymu. 

„Pajutau sentimentus. Tas židinys, žvakės ir visa jūsų perteikiama istorija mane labai gerai nuteikė ir sušildė. Tai, ką mačiau, yra tai, ką mes norėtume matyti finale. Viskas gerai derėjo“, – sakė. L. Chatkevičiūtė.

Jai antrino ir J. Kučinskas, o E. Visockaitė pastebėjo, kad Simonos kaklas šokant šį šokį nebuvo reikiamoje padėtyje. 

Visgi panašu, kad jausmingas pasirodymas komisiją sušildė ir jie porai skyrė 27  balus. 

Šio šeštadienio kovą užbaigė Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, žiūrovus kvikstepu nukėlę į filmo „Didysis Getsbis“ vakarėlį.

„Gedvinai, tu šokai su žvaigžde. Visas kitas pagyras paliksiu savo kolegėms“, – komplimentus žėrė J. Kučinskas.

„Tai yra labiausiai patobulėjusi pora. Visi žingsniai dabar atrodo tiksliai, o jūs ant parketo atrodote žavingai“, – antrino E. Visockaitė.

Poros šokis ir vėl sužavėjo komisiją, tad šie skyrė 29 balus. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder