Skyrybas vilkinančiai A. Jolie B. Pittas pateikė ultimatumą

Skyrybas vilkinančiai A. Jolie B. Pittas pateikė ultimatumą

Praėjo jau beveik treji metai, kai Holivudo aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas bendru sutarimu pradėjo skyrybų procesą. Kol jis bus užbaigtas, gali praeiti dar tiek pat laiko, mat A. Jolie specialiai vilkina procesą. To neapsikentęs aktorius su savo teisininkų komanda ėmėsi tam tikrų veiksmų.

B. Pitto advokatas bylos teisėjo paprašė nustatyti galutinę datą, iki kada privalo būti pasirašyti dokumentai. Kitu atveju moteriai reikės susimokėti piniginę baudą.

„Viso šio proceso metu jis buvo labai kantrus, nors ne kartą buvo pasiektos jo ribos. Tačiau laukti pakaks. Jis pavargo nuo Angelinos mėnesių mėnesius vilkinamo skyrybų užbaigimo. Jam atrodo, kad Angelinai tai tapo savotišku žaidimu“, – Thesun.co.uk sakė B. Pittui artimas šaltinis.

Savo teisininkų komandai aktorius įsakė paprašyti teisėjo pagalbos, kad šis nustatytų datą, iki kada Angelina turi užbaigti skyrybų procesą. Jei ji nevykdys teisėjo sprendimo, jai bus skiriama piniginė bauda. Tiksli baudos suma neatskleidžiama.

Prieš keletą mėnesių buvo pasirodžiusi informacija, kad A. Jolie skyrybų procesą vilkino tikėdamasi, kad jai tokiu būdu pavyks susigrąžinti B. Pittą. Tačiau šį pasiūlymą aktorius atmetė norėdamas išlaikyti šiltus ir draugiškus santykius su moterimi dėl jų šešių vaikų.

„Bradas nėra tas, kuris dalija ultimatumus. Tačiau pastaruosius metus jis praleido tvarkydamas santuokos nutraukimo dokumentus ir nori kuo greičiau šį procesą užbaigti, kad vėl galėtų mėgautis gyvenimu“, – tęsė šaltinis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder