Seifą vogė su apatinėmis kelnaitėmis ant galvos

Seifą vogė su apatinėmis kelnaitėmis ant galvos

Kavinėje įrengtos apsaugos kameros užfiksavo porą vagių su neeiline maskuote – vienas veidą dengė spalvota skara, o kitas – vyriškomis apatinėmis kelnaitėmis.

Aštuonios Aidaho valstijoje (JAV) esančioje „Big Star Coffe Shop“ įrengtos apsaugos kameros šių dviejų niekšelių vagystę užfiksavo ankstų penktadienio rytą – apie pusę penkių.

„Jie išlaužė galines duris ir patraukė tiesiai prie seifo“, – pasakojo kavinės savininkas Jasonas Wilsonas, įtariantis, kad vienas iš nusikaltėlių – buvęs jo darbuotojas, rašo upi.com.

Pirminis jų planas – griebti ir į cemento grindinį suknežinti beveik 100 kg sveriantį didįjį seifą – neišdegė. Tuomet vagišiai griebėsi plano „B“ – pagrobė mažesnįjį seifą, kuriame buvo mažiau nei 500 dolerių.

„Kas imasi plėšti su trumpikių pora ant galvos? Mano giliu įsitikinimu, tikrai ne pats protingiausias ar geriausiai pasirengęs nusikaltėlis“, – konstatavo kavinės savininkas.

Vienas iš kavinės darbuotojų apiplėšimą pastebėjo po jo praėjus maždaug valandai. Proto galiūnai paliko gausybę įkalčių. Šiuo metu nusikaltimą tiria vietos policija.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder