Savaitės horoskopas (vasario 15–21 d.)

Savaitės horoskopas (vasario 15–21 d.)

Ši savaitė bus palanki darbui su informacija, dalykinėms sutartims sudaryti, kelionėms ir trumpoms išvykoms. Galima pradėti naujus darbus, vesti derybas.

Geras laikas naujoms pažintims, romantiškiems pasimatymams. Savaitgalį patartina būti labai atidiems prie vairo ir nevažinėti sutemus.

AVINAS

(03 21–04 20)

Jus kankins abejonės, ar einate tinkamu keliu. Tai, ką anksčiau atlikdavote be didelių pastangų, dabar bus gana sudėtinga įgyvendinti, ir tai gali išmušti iš vėžių. Nesisielokite, jei ne viskas vyksta būtent taip, kaip esate numatę, nes būtent tai paskatins tikrojo kelio paieškas. Netikėtai gauta žinia gali įkvėpti imtis naujų idėjų įgyvendinimo, ir galbūt tai taps pakilesnės nuotaikos priežastimi.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Juodi debesys pagaliau atsitrauks, ir jūs galėsite mėgautis paprastomis gyvenimiškomis smulkmenomis. Nors didelių pokyčių žvaigždės kol kas nenumato, pagerėjusi nuotaika leis nuveikti kur kas daugiau. Džiugins ir tai, kad sulauksite didelio draugų ir artimųjų palaikymo, todėl rutina nebeatrodys tokia slegianti. Jei turite idėjų, kurias vis delsiate įgyvendinti, dabar bus tikrai palankus metas imtis veiksmų.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Tiesiog spinduliuosite optimizmu ir jums bus sunku paaiškinti, kas yra tikroji tokios pakilios nuotaikos priežastis. Vis dėlto žvaigždės pataria per daug apie tai negalvoti, ir tiesiog pasimėgauti džiaugsmo kupinomis akimirkomis. Dabar turėsite ne vieną progą imtis naujų sumanymų įgyvendinimo, todėl neatidėkite to neribotam laikui: jei veiksmų imsitės jau dabar, labai greitai galėsite pasigirti puikiais rezultatais.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Pajusite energijos stygių. Atrodys, kad šiuo laikotarpiu neturite jėgų net ir pačioms elementariausioms užduotims, ir tai tikrai vargins. Vis dėlto, jei per daug savęs nekankinsite ir pasistengsite atrasti laiko kokybiškam poilsiui, jau netrukus galėsite tiesiog kalnus nuversti. Nesisielokite, jei ne viskas einasi pagal jūsų numatytą planą: kartais tam tikri pokyčiai yra tik į naudą.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Nerimausite dėl savo finansinės situacijos. Pastaruoju metu teko plačiau atverti piniginę, todėl dabar galite pajusti to pasekmes. Žvaigždės pataria kurį laiką neplanuoti stambių pirkinių ir pasvarstyti, kurios išlaidos nėra būtinos. Jei laiku susiimsite, labai greitai situacija pakryps į gerąją pusę. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti netikėto darbo pasiūlymo, tačiau prieš jį priimdami turėtumėte pasverti visus už ir prieš.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Žvaigždės žada reikšmingus pokyčius karjeros srityje. Nors iš pirmo žvilgsnio jie gali atrodyti ganėtinai gąsdinantys, turite suprasti, kad visa tai gali atverti kur kas platesnes ateities perspektyvas. Šiuo laikotarpiu galite pajusti energijos trūkumą, todėl turėtumėte labiau susirūpinti savo sveikata. Venkite rizikingos veiklos ir būkite atsargesni vairuodami.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Jus džiugins draugų ir artimųjų dėmesys, todėl įvairūs kasdieniai rūpesčiai neatrodys tokie dideli. Šiuo laikotarpiu turėsite daugiau laiko bendravimui, todėl tai gali tapti jūsų įkvėpimo šaltiniu. Kurį laiką nerimavote dėl savo karjeros ir svarstėte, kaip turėtumėte pasielgti, tačiau dabar priimti sprendimą tikrai nebus sunku. Nebijokite didelių pokyčių, nes būtent jie gali suteikti daugiau pasitikėjimo savimi.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Gali tekti susidurti su pavydžiais žmonėmis, kurie bandys jums pakenkti. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu nepriimti svarbių sprendimų, nepradėti naujų projektų ir nepasirašyti reikšmingų sutarčių. Vėliau gali paaiškėti, kad už gražiai pristatytos „tiesos“ slėpėsi didelė apgavystė, todėl būkite atsargūs ir neskubėkite imtis ryžtingų veiksmų. Jei jus ims kankinti abejonės, kreipkitės pagalbos į artimuosius ar į teisėsaugos specialistus.

 

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Jūsų pečius gali užgriūti netikėti rūpesčiai, kurie ne tik vargins, bet ir privers gerai pasukti galvą, kaip rasti išeitį iš susiklosčiusios situacijos. Nors esate pratę įvairias problemas spręsti savarankiškai, dabar tam gali pritrūkti kompetencijos. Jei nesate užtikrinti, kad einate teisingu keliu, nebijokite prašyti kitų žmonių pagalbos: atminkite, kad dvi galvos visada yra geriau nei viena, todėl kartu galite atrasti tinkamiausius sprendimus.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Galite sulaukti netikėtos gerbėjo žinios, kuri jus tiesiog išmuš iš vėžių. Kurį laiką gyvenote ramų gyvenimą ir net atrodė, kad nieko aplinkui nevyksta, tačiau dabar žvaigždės žada tikrai reikšmingus pokyčius. Asmeniniame gyvenime galite tikėtis tikrai malonių permainų, kurios stums judėti į priekį ir leis iš naujo atrasti gyvenimo džiaugsmą. Net ir tada, jei esate įsipareigoję ir į gerbėjo jausmus negalite atsakyti tuo pačiu, prisipažinimas apie puoselėjamus jausmus tikrai paglostys savimeilę.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Būsite nervingi ir lengvai pažeidžiami, todėl bendravimas su aplinkiniais gali būti komplikuotas. Vis dėlto žvaigždės pataria nesiteisinti suprastėjusia nuotaika ir pasistengti išlaikyti pagarbą. Tik jūs patys galite rasti būdų, kurie jums padėtų nusiraminti ir į situaciją pažvelgti visai kitomis akimis, todėl nelaukite, kol kas nors jums pagelbės. Jei bendravimas su artimaisiais ims kelti įtampą, nelaukite, kol situacija taps nevaldoma: jei reikia, tiesiog atsitraukite ir šiek tiek laiko praleiskite vienumoje.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Gali atrodyti, kad aplinkiniai tik ir siekia jums pakenkti, tačiau žvaigždės pataria pirmiausia keisti požiūrį. Ne viskas yra būtent taip, kaip jums gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, todėl pasistenkite nedaryti skubotų išvadų. Tikėtina, kad paaiškės, jog už kritikos slepiasi nuoširdus noras jums padėti, taigi, pasistenkite nesivelti į konfliktus ir pirmiausia išklausykite jums pateikiamą informaciją.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder