Savaitės horoskopas (vasario 1–7 d.)

Savaitės horoskopas (vasario 1–7 d.)

Šią savaitę nesiverskite per galvą, atsisakykite skubėjimo, nervingumo, nevartokite alkoholio, kitaip jums grės sveikatos sutrikimai, traumos ar nelaimingi atsitikimai. Stipri nervinė įtampa gali sukelti nemigą ir silpnumą.

Bus naudinga užsiimti fiziniais pratimais, šokiais, plaukiojimu baseine. Taupykite savo jėgas ir saugokite sveikatą.

AVINAS

(03 21–04 20)

Būsite kupini energijos ir degsite noru išbandyti kažką naujo. Nors įvairių idėjų tikrai netrūks, žvaigždės pataria vengti rizikos ir ekstremalių potyrių. Šiuo laikotarpiu bus palankiau užsiimti pasyvia veikla: galite pradėti planuoti būsimas keliones, mokytis užsienio kalbų ar užsiimti kūryba. Tikėtina, kad jūsų įdirbis turės nemažą poveikį jūsų ateičiai, todėl tam skirkite pakankamai dėmesio. Taip pat šiuo metu jūsų pagalbos gali prireikti artimiesiems, todėl pasistenkite rasti laiko jiems pagelbėti. 

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jus gali kankinti dvejonės, kaip vertėtų pasielgti, tačiau žvaigždės pataria kuo mažiau svarstyti ir pasikliauti vien tik savo širdimi. Šiuo laikotarpiu jūsų intuicija bus kaip niekad stipri, todėl tai padės atrasti tinkamus sprendimus. Nors jūsų draugai ir artimieji taip pat negailės patarimų, tik jūs patys galėsite priimti tinkamiausią sprendimą. Neleiskite, kad aplinkiniai žmonės darytų jums spaudimą, nes ateitis priklausys tik nuo jūsų pačių. 

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Atrodys, kad tuo pat metu turite būti net keliose vietose, tačiau ir patys suprantate, kad persiplėšti tikrai nepavyks. Nusiteikite, kad tam tikrus darbus gali tekti atidėti tolimesnei ateičiai, dėl to tikrai nenutiks nieko blogo. Šiuo metu turėtumėte atsisakyti pernelyg kruopštaus dienotvarkės planavimo, nes tikrai ne viskas klostysis būtent taip, kaip numatyta. Būkite lankstesni ir pasistenkite prisitaikyti prie susidariusios situacijos, nes būtent tai gali tapti jūsų raktu į sėkmę. 

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Jūsų ir jus supančių žmonių nuomonė gali nesutapti, tačiau pasistenkite, kad vien dėl to neįsiliepsnotų kivirčas, kurį užgesinti gali būti tikrai sudėtinga. Jei siekiate santarvės ir ramybės, pasistenkite būti taktiški ir nerėžkite tiesos į akis. Kartais visiškai pakanka žinoti, kad esate teisūs, ir visai nebūtina to įrodinėti kitiems. 

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Prieš priimdami svarbius sprendimus turėtumėte pasverti visus už ir prieš, nes priešingu atveju netolimoje ateityje gali tekti skaudžiai gailėtis. Žvaigždės pataria kurį laiką vengti svarbių sutarčių sudarymo bei didelių finansinių įsipareigojimų. Labai greitai tam bus kur kas palankesnis laikas, todėl tikrai nėra jokio reikalo skubėti. 

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Jus gali aplankyti dvejonės, ar einate tinkamu keliu. Nors kurį laiką mėgavotės savo sėkme ir tikrai negalėjote skųstis niūria kasdienybe, dabar viskas gali atrodyti kiek kitaip. Žvaigždės pataria nepasiduoti liūdesiui ir ieškoti būdų, kurie jums padėtų prasiblaškyti. Jei leisite sau šiek tiek atsipalaiduoti, tikėtina, kad netrukus į viską imsite žvelgti visai kitomis akimis. 

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Darbų bus daugiau, nei norėtumėte, tačiau tai tebus laikinas etapas: labai greitai galėsite užmiršti vargus ir šiek tiek atsikvėpti. Nors gali atrodyti, kad nieko nespėjate ir ne viskas klostosi būtent taip, kaip esate numatę, tačiau jūsų įdirbis tikrai nenueis veltui. Jei nebijosite smarkiau pasiraitoti rankovių, labai greitai galėsite mėgautis saldžiais darbo vaisiais, kurie tikrai džiugins.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Atrodys, kad niekas jūsų nesiklauso ar paprasčiausiai nenori jūsų girdėti. Nors gali kilti pagundų tiesiog nuo visko atsiriboti, šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti bendravimui. Įsitraukti į pokalbį pavyks tikrai ne visada, tačiau nepamirškite, kad kartais yra pravartu tiesiog išklausyti kitus. Tikėtina, kad tai jums padės įgyti naujų žinių, kurias ateityje galėsite pritaikyti praktikoje. 

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Žvaigždės pataria įgyti naujų įgūdžių, kurie jums praverstų profesinėje veikloje. Šiuo laikotarpiu turėsite šiek tiek daugiau laisvo laiko, todėl pasistenkite jį tinkamai išnaudoti. Jau labai greitai galėsite tikėtis ne tik didesnio pasisekimo karjeroje, bet taip pat ir piniginės pastorėjimo. Pasistenkite savo laiką kiek įmanoma efektyviau išnaudoti, nes vėliau tam tikriems dalykams galite paprasčiausiai neatrasti pakankamai laiko. 

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Jums bus sunku suprasti, ko iš tiesų norite, todėl kils pagundų nuo visko atsiriboti ir paskęsti savo mintyse. Nors iš pirmo žvilgsnio toks „planas“ gali atrodyti tikrai patrauklus, žvaigždės pataria savo kelio ieškoti eksperimentuojant. Jei tiesiog sėdėsite sudėję rankas, tikėtina, kad taip ir neatrasite savo tikrojo pašaukimo. Nebijokite išbandyti naujovių, nes būtent jos į gyvenimą gali įnešti malonių pokyčių.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Labiau pasikliaukite savo jėgomis. Nors gali atrodyti, kad neįstengsite kažko padaryti, žvaigždės pataria nebijoti iniciatyvos ir ryžtingai imtis sumanymų įgyvendinimo. Jei tam tikrų užduočių atlikimas reikalaus pernelyg daug jėgų ar atrodys labai sudėtingas, nebijokite prašyti draugų ar artimųjų pagalbos: jie bus nusiteikę tikrai geranoriškai, o kartu galėsite tiesiog kalnus nuversti. 

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Tikėtina, kad imsite skųstis slegiančia rutina, todėl žvaigždės pataria imtis veiksmų, kurie padėtų tai pakeisti. Nors artimiausiu metu dar negalėsite planuoti atostogų, gyvenimo džiaugsmą gali atnešti ir paprastos kasdieniškos smulkmenos. Nelaukite, kol jūsų gerove pasirūpins kiti, ir ryžtingų veiksmų imkitės patys. Jei būsite pakankamai išradingi, jūsų gyvenimas nušvis visai kitomis spalvomis ir galėsite džiaugtis tikrai maloniomis akimirkomis, kurias susikursite patys. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder