Savaitės horoskopas (sausio 25–31 d.)

Savaitės horoskopas (sausio 25–31 d.)

Paskutinė sausio savaitė bus kupina įdomių įvykių, sustiprės visų poreikis bendrauti su kitais žmonėmis.

Kai kuriems mėnulio pilnaties dieną (sausio 28 ) atsivers naujos perspektyvos, o kai kuriems lemtingi įvykiai turės atgarsį per visus 2021-uosius metus.

AVINAS

(03 21–04 20)

Būsite kupini naujų sumanymų ir degsite nekantrumu kuo greičiau juos įgyvendinti. Atrodys, kad vis atsiranda tam tikrų kliūčių, neleidžiančių imtis darbų atlikimo, tačiau jei stengsitės tinkamai planuoti laiką, jokių sunkumų neturėtų kilti. Atėjo laikas iš naujo susidėlioti prioritetus: tikėtina, kad tam tikrą veiklą galima atidėti vėlesniam laikui, tad mėgstamus laisvalaikio užsiėmimus kurį laiką dar teks apriboti.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jausitės aptingę. Jums bus sunku prisiversti atlikti kasdienius darbus, todėl jie ims slėgti kaip niekada anksčiau. Nors ne viską bus galima atidėlioti, tačiau tikrai galite sau leisti šiek tiek laiko skirti kokybiškam poilsiui, apie kurį jau seniai svajojate. Nesigraužkite, jei neturėsite noro ar jėgų atlikti tam tikras užduotis: jos niekur nedings, o įgiję daugiau jėgų galėsite tiesiog kalnus nuversti. Jūs tikrai galite sau leisti vieną kitą valandėlę atsikvėpti, ir dėl to tikrai nereikėtų graužtis.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Ieškokite būdų, kaip darbų atlikimą galėtumėte paversti efektyvesniu. Žvaigždės pataria nesistengti viską atlikti savarankiškai, nes dabar tikrai galite tikėtis sulaukti kitų žmonių pagalbos. Jei pastebėsite, kad tam tikrų užduočių atlikimas ima strigti, ar paprasčiausiai pristinga idėjų, kaip įgyvendinti vieną ar kitą sumanymą, paprasčiausiai kreipkitės pagalbos į draugus ar artimuosius. Tikėtina, kad vos vienas patarimas viską gali apversti aukštyn kojom, todėl idėjų įgyvendinimas taps gerokai sklandesnis.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Būsite nusiteikę išlaidauti, todėl anksčiau ar vėliau tai neigiamai atsilieps jūsų finansams. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu vengti nebūtinų pirkinių, ir pasistengti sudaryti planą, kuris padėtų efektyviau planuoti savo išlaidas. Būkite atsargesni sudarydami naujus sandorius, nes jie taip pat gali lemti finansinės situacijos pablogėjimą. Gali būti, kad kažkas iš draugų rato bandys pasinaudoti jūsų gerumu, todėl į pagalbos prašymus žvelkite įtariai.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Daugiau laiko skirkite bendravimui su draugais ir artimaisiais. Net ir tuomet, jei atrodys, kad visą jūsų laiką paglemžia darbas, turėtumėte nepamiršti ir savo brangiausių žmonių, kurie jau spėjo pasiilgti jūsų dėmesio. Nors šiuo laikotarpiu dar neturėsite progos susitikti, tačiau šiuolaikinės technologijos tikrai leis atrasti tinkamiausią ryšio palaikymo būdą.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Atėjo laikas prisiminti savo pomėgius. Paskutiniu metu vis neatrasdavote tam laiko, tačiau dabar viskas turėtų pasikeisti. Žvaigždės žada, kad būsite kaip niekada kūrybingi, todėl išnaudokite savo potencialą, ir užsiimkite mėgstama veikla. Gali atrodyti, kad įvairių sumanymų įgyvendinimas dabar yra gerokai paprastesnis nei bet kada anksčiau, ir tai tikrai džiugins.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Norėsite pasislėpti nuo viso pasaulio ir tiesiog pabūti vienumoje. Netikėtai užvaldęs liūdesys gali šiek tiek gąsdinti, tačiau pabuvę vien tik su savo mintimis atrasite atsakymus į ramybės neduodančius klausimus. Jei kurį laiką svarstėte, kaip išspręsti vieną ar kitą problemą, dabar atsakymas ateis tarsi savaime. Žvaigždės žada, kad po slėgusio juodo periodo netrukus išvysite šviesą.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Žvaigždės pataria labiau rūpintis savo sveikata ir būti atsargesniems. Šiuo metu bus didesnė traumų tikimybė, tad svarbu būti itin atidiems. Taip pat nereikėtų rizikuoti: jei atrodys, kad tam tikra veikla gali turėti neigiamas pasekmes, greičiausiai taip ir bus. Neleiskite, kad dėl paprasčiausio neatsargumo vėliau tektų smarkiai gailėtis. Žvaigždės pataria šiuo metu rinktis pasyvų poilsį, kuris bus gerokai mažiau rizikingas.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Likimas jums yra paruošęs tikrai malonią staigmeną, kuri jus kaip reikiant nustebins. Jei šiuo metu daug dėmesio skiriate kruopščiam ateities planavimui, tikėtina, kad labai greitai gali tekti pakoreguoti savo planus. Žvaigždės pataria nesistengti kažko pakeisti, ir tiesiog plaukti pasroviui: malonūs netikėtumai nuves jus ten, kur ir turėtumėte būti.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Nesistenkite pakeisti to, kas nuo jūsų nepriklauso. Dabar gali atrodyti, kad viskas vyksta ne taip, kaip turėtų, tačiau labai greitai suprasite, kad tai jums buvo į naudą. Nesisielokite, jei viskas pakryptų ne jūsų numatyta kryptimi, nes šie pokyčiai gali būti kažko naujo pradžia. Jei pajusite, kad jums ėmė stigti poilsio, per daug savęs neribokite, ir pasimėgaukite jums patinkančia veikla.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Gali atrodyti, kad aplinkiniai žmonės nesistengia jūsų suprasti, todėl būsite uždari ir paskendę savo mintyse. Vis dėlto, jei vengsite išsakyti savo mintis, galite praleisti progą įgauti daugiau įtakos. Jei turite idėjų, kuriomis norėtumėte pasidalinti su kitais, raskite būdų būti išklausytais, nes vėliau palankių progų gali tekti laukti ganėtinai ilgą laiką. Nusiteikite, kad šiuo laikotarpiu gali tekti smarkiau pasiraitoti rankoves, tačiau tai padės tvirtą pamatą jūsų ateičiai.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Nestokosite žavesio, ir aplinkiniai tą tikrai pastebės. Turėsite ne vieną progą sublizgėti profesinėje srityje, todėl būtinai pasinaudokite palankiomis progomis. Žvaigždės žada, kad šiuo laikotarpiu būsite kaip niekad įtakingi, todėl turėsite šansų kilti karjeros laiptais. Nenustebkite, jei jūsų draugai ar artimieji vis dažniau kreipsis į jus prašydami pagalbos ar patarimo: šiuo metu jūs jiems tapsite tikrai tvirtu ramsčiu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder