Savaitės citatos (vasario 29 – kovo 6 dienos)

Savaitės citatos (vasario 29 – kovo 6 dienos)

„Respublika“ skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas:

„Galiu nuraminti, kad šitas skandalas, šitas burbulas subliuško“, - gerai būtų, kad Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Dainius GAIŽAUSKAS, užuot raminęs, visuomenei atskleistų subliuškusio burbulo, kurį neva išpūtė jo pirmtakas Vytautas Bakas, turinį.

„Gerovės valstybė seniai buvo įrašyta Lietuvos socialdemokratų partijos ir LSDDP, bet, kol prezidentas neiškėlė šio klausimo, niekas apie tai nediskutavo, o dabar jau diskutuojama“, - štai ir aiškėja, kas, anot parlamentaro Gedimino KIRKILO, yra gerovės valstybės krikštatėvis.

„Demokratijos reikia mokytis - ne vien dejuoti, bet susiburti ir pareikalauti iš vietos politikų pasirūpinti gyventojų interesais“, - socialinių mokslų daktaro Romo LAZUTKOS patarimas vis dejuojantiems senjorams.

„Atrodo, tarsi KT norėtų tapti Strasbūro filialu Lietuvoje“, -  taip Lietuvos Konstitucijos kūrėja Zita ŠLIČYTĖ mato Konstitucinį Teismą, ėmusį nagrinėti individualius skundus.

„Galutinius skaičius turėsime kovo mėnesį, bet, pagal pirminius vertinimus, pernai buvo iš šešėlio ištraukta ne mažiau kaip 160 mln. eurų“, - gal Vyriausybės kancleris Algirdas STONČAITIS galėtų paaiškinti, kodėl taip ilgai skaičiuojama, jeigu milijonai jau ištraukti?

„Žinote, žmogui jau „stogelis“ pradeda važiuoti nuo politikos“, - diagnozė, kurią, artėjant rikimams, Širvintų rajono merė Živilė PINSKUVIENĖ nustatė parlamentarui Petrui Čimbarui.

„Kaip reikėjo nuvaryti aukštąjį mokslą ir paskui dejuoti, kad tik vienas universitetas patenka į 400-uką“, - mūsų universitetų „pasiekimai“ fizinių mokslų daktarui Eugenijui STUMBRIUI kelia beveik siaubą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder