Robbie Williamsas: "Man beliko dveji metai"

Robbie Williamsas: "Man beliko dveji metai"

Britų atlikėjas Robis Viljamsas (Robbie Williams) įsitikinęs, kad būti popžvaigžde galima tik iki keturiasdešimties, todėl jam beliko vos dveji metai.

2014-aisiais dainininkui sukaks 40 ir R.Viljamsas įsitikinęs, kad šis jubiliejus paveiks jo muzikinę karjerą. "Greit man bus 40 metų, todėl man beliko dveji metai būti popžvaigždė. Paskui būsiu tiesiog senas vyras, dainuojantis scenoje", - atvirauja neseniai tėčiu tapęs R.Viljamsas.

R.Viljamsas šiuo metu įnirtingai ruošiasi reklamuoti naująjį albumą, todėl daug laiko praleidžia ne tik repeticijose, bet ir sporto salėse. Anksčiau prisipažinęs, kad metęs rūkyti priaugo nemažai svorio, dabar atlikėjas sako, kad nuo vieno kraštutinumo perėjo prie kito. "Anksčiau surūkydavau tris pakelius per dieną, dabar nerūkau visai. Žinojau, kad svoris augs, tačiau daug laiko praleidau sporto salėje. Įnirtingai kilnojau svarsčius ir turbūt persistengiau - dabar atrodau kaip koks durininkas", - šmaikštavo R.Viljamsas.

Atlikėjas, įžiebęs šventines lemputes Londone, Oksfordo gatvėje, atviravo, kad laukia pirmųjų Kalėdų su žmona Aida Fyld (Ayda Field) ir dukrele Teodora Rouz (Theodora Rose). "Šios Kalėdos tikrai bus išskirtinės, bet Teodora dar per maža kažką prisiminti, todėl dovanų šiemet negaus", - juokėsi R.Viljamsas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder