Rekordinio dydžio JAV loterijos prizas – 640 mln. dolerių

Rekordinio dydžio JAV loterijos prizas – 640 mln. dolerių

JAV laimėtas didžiausias pasaulio istorijoje loterijos prizas – 640 mln. dolerių. Kol kas pranešama apie 3 laimingus bilietus.

6 laimingieji skaičiai ištraukti penktadienio vakarą. Atspėti skaičių kombinacijos niekam nepavyko nuo sausio 24 dienos, tad aukso puode surinkta rekordinė suma – 640 milijonų dolerių.

Nors tikimybė laimėti loterijoje prilygsta 175 milijonams su vienu, paskutinę savaitę nusidriekė pirkėjų eilės. Kai buvo pranešta, kad pinigų prikapsėjo jau 290 milijonų dolerių, visi skubėjo įsigyti galbūt tą laimingąjį vos 1 dolerio vertės loterijos bilietą.

Loterijos organizatoriai pranešė, kad pagrindinį prizą dalysis trys nugalėtojai. Kol kas nežinoma nė vieno tapatybė, tačiau laimIngieji bilietai buvo pirkti RedbadE Ilinojaus valstijoje, Baltimorėje Merilande ir kol kas nežinomoje vietoje Kanzase.

Ekspertai įspėja, kad gali užtrukti, kol paaiškės visi milijonieriai, esą pirmiausia žmonės bėga pas advokatus prieš paskelbdami naujieną.

Pats didžiausias prizas iki šiol – 390 milijonų dolerių 2007-aisiais, tada jis buvo padalytas dviem bilietų turėtojams iš Džordžijos ir Naujojo Džersio.  

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder