R. Williamsas už santuoką su žmona yra dėkingas C. Diaz

R. Williamsas už santuoką su žmona yra dėkingas C. Diaz

Scenos nenuorama Robbie Williamsas ilgus metus buvo priklausomas nuo narkotikų. Vyras buvo įsisukęs į priklausomybių ratą ir atrodė, kad neturi galimybės iš jo ištrūkti. Visgi neseniai Robbie atskleidė, kad jį išgelbėjo tik pažintis su dabartine žmona.

Tiesa, ji įvyko labai įdomiomis aplinkybėmis. R. Williamsas su žmona Ayda Field susitiko tą patį rytą, kai permiegojo su narkotikų prekeive.

„Aš miegojau su savo narkotikų platintoja. Tas rytas buvo tragiškas, tačiau po kelių valandų aš sutikau savo būsimą žmoną“, – kalbėdamasis su „Daily Mail“ prisiminė R. Williamsas.

Jau buvo skelbiama, kad buvusi grupės „Take That“ žvaigždė 90-ųjų pabaigoje kovojo su priklausomybe nuo narkotinių medžiagų. 2007 m. R. Williamsas pateko į reabilitacijos kliniką, kai vos neatsidūrė ant gyvybės ir mirties slenksčio, išgėręs daugybę tablečių.

Rodos, įveikus priklausomybę, Robbie gyvenimas tapo daug geresnis. Modelį Aydą vedęs dainininkas turi tris vaikus – septynerių Theodorą, penkerių Charlton ir vienerių Colette. 

Tačiau 45 metų Robbie prisimena, kad su Ayda iš pradžių ne viskas klostėsi gerai – atlikėjas keletą kartų buvo išsiskyręs su savo širdies drauge, o už tai, kad šiandien gali džiaugtis tvirta santuoka, turi būti dėkingas aktorei Cameron Diaz. Holivudo žvaigždė privertė R. Williamsą suvokti, kaip stipriai jis myli A. Field.

„Aš susitikau su Cameron Diaz ir Drew Barrymore. Pradėjau kalbėti apie Aydą. Tuo metu mes kaip tik vėl buvome išsiskyrę. Kalbėjau, kokia ji nuostabi, tačiau mums nepavyksta būti kartu, nes esame nesuderinami. Tada Cameron pasakė: nemanau, kad viskas tarp jūsų baigėsi“, – pasakojo Robbie.

Vyras atviravo, kad C. Diaz žodžiai jį privertė susimąstyti, tad dainininkas iškart nuvažiavo pas savo mylimąją atsiprašyti už savo elgesį.

„Jos žodžiai mane tiesiog paveikė, tad aš nieko nelaukiau ir važiavau pas mylimąją“, – šyptelėjo jis. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder