Projektas „Šok su žvaigžde“ baigėsi dar vienai porai

Projektas „Šok su žvaigžde“ baigėsi dar vienai porai

Artėjant „Šok su žvaigžde“ finalui ant parketo verda tikros aistros. Dėl išlikimo šį vakarą kovojo penkios poros, komisiją ir žiūrovus bandžiusios pavergti jausmingais pasirodymais. Deja, vienai šokėjų porai ant parketo daugiau žengti neteks.

Šį šeštadienį „Šok su žvaigžde“ paliko Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas. 

Projekte kitą savaitę pasirodys keturios poros: Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius, Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius.

Šį vakarą porų pasirodymus vertino projekto teisėjai: daugkartinė Lietuvos čempionė bei tarptautinių varžybų prizininkė ir nugalėtoja Eglė Visockaitė, Pasaulio ir Europos pirmenybių daugkartinė medalininkė Lina Chatkevičiūtė, Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių triskart vicečempionas Justas Kučinskas.

Teisėjų balsai lemia pusę galutinio poros vertinimo, kitą pusę – žiūrovų balsai.

Pirmieji ant parketo pasirodė televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė ir Lukas Petkevičius. Šįkart jie šoko kvikstepą, kurį žiūrovai jau galėjo matyti trečiojoje laidoje.

 „Tai buvo geriau už tą kvikstepą, kurį parodėte prieš daugybę laidų“, – sakė J. Kučinskas. 

Komisija porai skyrė 27 balus.

Lėtojo valso žingsniu šįvakar sukosi dvi savaites lyderių pozicijų neužleidžiantys atlikėja Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas

Trečioje laidoje Romeo ir Džiuljetos šokiu pavadintas pasirodymas šį vakarą įvertintas 25 balais.

„Pakėlimai, nuleidimai patobulėjo'', – pastebėjo E. Visockaitė.

Choreografas Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj žiūrovus ir komisiją bandė pavergti atgaivinę savo pirmąjį šokį – ča ča ča. Komisija Pauliui ir Katerinai skyrė 23 balus.

„Man šįkart šis šokis patiko labiau“, – gyrė J. Kučinskas.

Ketvirtieji ant parketo žengė Austėja Lukaitė ir Edvinas Belousovas, sušokę Vienos valsą. Aistringas poros pasirodymas įvertintas 27 balais. 

„Džiaugiuosi, kad net ir kartodami šokį išliekate įdomūs. Šis šokis tikrai nebuvo nusidėvėjęs, kaip kažkada yra sakęs Justas“, – tikino E. Visockaitė.

Paskutinieji savo pirmąjį šokį atliko dizainerė Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius. Ant parketo pora sukosi tango ritmu ir sulaukė 22 balų.

„Šis šokis buvo kiek lėtokas. Jūs keliavote iš pozicijos į poziciją, tad tai turėtų nesimatyti. Jus stebėdami, turėtume kartu su jumis išjausti visą šokį, visą kelionę“, – sakė J. Kučinskas.

Prasidėjus antrajam etapui visiškai naują šokį pademonstravo U. Siparė ir  L. Petkevičius. Šiame projekte dar niekad pasadablio nešokusi pora sulaukė 25 balų. 

„Aš negalėjau patikėti, kad čia Ugnė, tačiau po to jau neišlaikei įtampos savo kūne. Lukas buvo labai stiprus, o tu ne. Nejutau įtampos tavo kūne. Reikėtų tą jėga parodyti iki galo“, – pastabas žėrė E. Visockaitė.

Džaivo ritmu ant parketo sukosi atlikėja P. Valentaitė ir G. Meškauskas. Pora pagyrų sulaukė ne tik už šokį, bet ir už įvaizdį. 

„Buvo šiek tiek painiavų, kai susipynė žingsniai. Reikia dar praktikos. Dirbti ir dirbti“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Neįtikėtinas progresas. Tu tikriausiai esi padariusi didžiausią pažanga, Paula. Praėjo vos trys mėnesiai, o kokius dalykus jūs išdarinėjate“, – sakė J. Kučinskas.

Komisija porai skyrė 27 balus. 

Tretieji antrąjį šokį pristatė P. Šinkūnas ir K. Voropaj, sušokę Vienos valsą. 

„Mane sujaudino jūsų šokis, nežinau, kas, bet gal tie vaidmenys, gal muzika. Jūs buvote chatakteringuose vaidmenyse, o šokis jums pasitarnavo. Buvo puikus pasirodymas, jūs esate labai talentingi“, - sakė J. Kučinskas. 

Jam antrino ir E. Visockaitė ir pridūrė, kad Paulių ir Kateriną net norėjosi apkabinti.

Pora sulaukė 30 balų. 

 A. Lukaitė ir E. Belousovas antrajam šokiui pasirinko sambą. Komisijai šis pasirodymas patiko, tad jie skyrė 28 balus. 

„Buvo labai miela. Pralinksminote mane. Buvo puiki samba“, – sakė E. Visockaitė.

„Jums tinka būti seniems, nes jūs esate visokie gražūs. Jūsų pasirodymo pradžia priminė lietuvišką pagyvenusių žmonių kasdienybę, o po to priminė Italiją, kur pagyvenę žmonės šoka gatvėse. Juk nesvarbu, koks žmogaus amžius, svarbu yra emocija. Jūs ją puikiai sukūrėte, aišku, galėjo būti didesnis žingsnių tikslumas“, – L. Chatkevičiūtė.

Paskutinieji šįvakar pasirodė S. Nainė ir L. Bernatavičius. Džaivą pasirinkusi pora sulaukė komisijos pagyrų už puikią energiją. 

„Sukūrėte gerą atmosferą, visą aikštelę užpildėte judesiu. Tai yra geriau pavykęs šokis nei jūsų pirmasis. Visgi dar reikia atkreipti dėmesį į pėdų padėtį. Reikia drąsos, bet čia yra smulkmenos. Gražu“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

Pora sulaukė 24 balų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder