Programišiai internete paleido "antį" apie būsimas Jennifer Lopez vestuves

Programišiai internete paleido "antį" apie būsimas Jennifer Lopez vestuves

Programišiai nusprendė pajuokauti. Kažkas įsilaužė į žymaus dizainerio Georgio Armani socialinio tinklapio "Tweeter“ profilį ir parašė oficialią žinutę: "Šiandien man paskambino Jennifer Lopez ir paprašė manęs sukurti jai ypatingą vestuvinę suknelę jos būsimoms vestuvėms“.

Garsusis dizaineris iš Italijos neigia turintis kažką bendro su šio įrašo atsiradimu jo "Tweeter“ profilyje ir tikina, jog Jennifer jam tikrai neskambino ir nekalbėjo apie jokias vedybas ir vestuvinę suknelę.

42 – ejų metų dainininkė ir dabartinis jos beveik dvidešimt metų jaunesnis vaikinas – šokėjas Casperas Smartas taip pat neigia, jog planuoja tuoktis. Nepaisant to, porelė kartu jaučiasi labai gerai ir tikisi jog jų meilė truks amžinai. Neseniai Jennifer žurnalistams prisipažino, jog Casperas yra toks vyras kokio ji laukė visą gyvenimą: "Jis yra toks kokiu nebuvo mano buvęs vyras Marcas Anthony. Rūpestingas, palaikantis, suprantantis. Labai džiaugiuosi, kad jį sutikau – jis elgiasi su manimi kaip su karaliene“, - džiaugėsi garsi atlikėja.

Parengta pagal: People.com

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder