Princas Viljamas po vestuvių grįžo į savo tarnybos vietą Velse

Princas Viljamas po vestuvių grįžo į savo tarnybos vietą Velse

Praėjus keturioms dienoms po savo vestuvių princas Viljamas (William) grįžo į savo tarnybos vietą Velse. 28 metų sosto įpėdinis antradienį jau buvo karinių oro pajėgų bazėje Anglsio saloje, sakė Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos atstovas.

Kada princas Viljamas ir jo žmona Keit (Kate) leisis į povestuvinę kelionę, nežinoma. Jie savaitgalį praleido nežinomoje vietoje. Anglsio saloje Viljamas toliau dirbs paieškų ir gelbėjimo sraigtasparnių pilotu, o Keit rūpinsis namais.

Tačiau, anot žiniasklaidos, jau netrukus jiems gali tekti išsiskirti. Princas Viljamas dviem su puse mėnesio gali būti perkeltas į Folklendo salas. Keit ten vykti negalės.

Gynybos ministerija šios informacijos kol kas nepatvirtino, tačiau pabrėžė, kad tokia misija užsienyje "nėra neįprasta". Princas ne kartą yra pabrėžęs, kad nenori būti išskirtas iš kolegų.

Folklendo salose, kurios yra į pietus nuo Argentinos žemyninės dalies, dislokuota keli šimtai britų karių. Jungtinė Karalystė jau kelis dešimtmečius nesutaria su Argentina, kuri reiškia pretenzijas į salą. Ginčas 1982-aisiais virto Folklendo karu.

Jei Viljamas bus išsiųstas į užsienį, gali didėti spaudimas Keit vienai vykdyti viešus įsipareigojimus, rašo "Times".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder