Premjera: Jauna lietuviška grupė "Abii" pristato šalčiausią ir pavojingiausią metų klipą

Premjera: Jauna lietuviška grupė "Abii" pristato šalčiausią ir pavojingiausią metų klipą

Jauna lietuviška grupė Abii savo klausytojams š įpenktadienį pristatė savo naujausią klipą kūriniui “All But Us”, kurį įgyvendint ijiems pavyko tik itin šalto klimato ir didelio ryžto dėka.

Vilniaus Antavilių ežero viduryje įsikūrę atlikėjai ekstremalias išgyvenimo sąlygas pritaikė savo reikmėms, susikurdam isau jaukią, namus ir komfortą primenančią aurą. Žvarbus -17 laipsnių šaltisbei  10-15 centimetrų storio ledo sluoksnis buvo viskas, kas prilaikė grupės ir jų komandos narius.

Grupės nariai teigia, jog šiuo klipujie “pažiūrėjo šalčiui į akis”, bei ilgai ruošėsi grūdindamiesi, taip laukdami šalčiausios metų žiemos dienos. Jų tikslas – išlaikyti ramią, subtilią dainos tėkmę rizikingoje, stresinėje aplinkoje.

Jų teigimu, netoli esantys vietiniai gyventojai į šį iššūkį reagavo kaip į beprotybę, ypač atsižvelgiant į tai, kad viduryje nepastoviai patvaraus ežero buvosukurtas laužas, apkrautas rąstų, malkų, žmonių svoriu.

Be viršutinių rūbų ekstremaliame šaltyje prabuvę vaikinai džiaugiasi subtiliu rezultatu – jie taikosi grįžti  į savo minimalistines ištakas, kurios, jų teigimų, buvo pamatinė idėja tik grupei susikūrus.

“Ši daina Ir klipas keliauja išvien. Kadangi, kaip atlikėjai, mes neretai keliaujame – mūsų itin svarbi užduotis išgyvenimui, tai sugebėti namų sąvoką praplėsti ir išgyventi bet kokiame pasaulio kampelyje, kuriame tenka būti. Tas šaltas, stingdanti sežeras tą dieną buvo mūsų namai. Žinojome, kad sąlygos bus tragiškos ir rizikingos. Su savimi turėjome tik laužą, knygą ir idėją. Šia daina norėjome grįžti prie mažiau pompastiškos muzikos, stipriau rodyti savo subtilią, minimalistinę pusę. Prisitaikydami prie aplinkybių,išeidami iš savo įprastinio ritmo ir vėžių, mes bet kur galime jaustis kaip namuose. To mokintis linkime mums visiems”, - teigia grupės nariai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder